Daha once korku filmlerin inceledik sırada hollywood var.

1-ben once araba patlama sahneleri ile baslıycam ne hikmetse arabalar ufak bir carpışmadan sonra bile muthiş patlar ve son anda kurtulan vatandaşta 3 adım atlama rekoru kırar.

2-yatak sahneleri de inanılmaz guzeldir kızımız ve oglan sevişir az once cok cesur olan kızımız 15 dk sonra olay bitince acayip utangactır carsafını gogus hizasına kadar ceker tuvalete bile gitse carsaf sız adım bile atmaz.

3-yatak demişken kahramanlarımız kız erkek fark etmez donsuz yatar yani anadan uryandır yaz kış fark etmez bir deprem bir yangın olsa ole herseymeydanda dısarı cıkacak salak.

4-genelde filmlerde araba kovalamaca sahneleri vardır kacan arkadas sokakları cevre yollarını avucunun ici gibi bilir helikopter vız gelir elemana butun polis depetmanını peşine takar ama bilir ki ilerde kapanmakta olan ve onun son anda yetişecegi kopru vardır.

5-yagun kasları olan arkadasların kapıştıkları filmlerde esas oglan once temiz okkalı bir sopa yer sonra ne hikmetse sopa iyi gelir cosar adamı doner tekme manyagı yapar.

6-bide en onemli geyik su dur katil kahramanımızı sıkıştırır silah elinde ve artık herseyi anlatmalırki biri ytişsin işte o an desilir herseyi anlatır ve o an ates edecek(dışaaaaaaaan)silah sesi katil kanlar icinde kalır.(arkadan genelde kadın olur adamın kankasıda olabilir)

7-Bide su bomba olayı hani uzmanlar gelirya bir bakarlar 2 kablo bir kırmızı biri siyah bu aleti yapan elemanların bir takıntısı vardır siyah yada kırmızı olur hic birinin aklına ikisini de siyah yapmak gibi bir uckagıt gelmez.

8-hani bir evi korumakla gorevli kapıya koruma olarak verilen 2 tene polis vardır ya onların asli gorevi kapıda pogca ve kahve yamektir zanlı ikisini hemen bozuk para gibi harcar.

9-depertman genelde iki zıt karakteri ortak yapar biri agır abi biri de kurtludur surekil cılgınlık yapar.

10-cam olayı da muhim genelde filmlerde camlarda 1 yada 2 kişi fırlar camlar ne hikmetse kimseyi kesmez

11-otobus le mahkum tasıyan araclar kesin devrilir mahkumların en buyuk hayali budur otobus u noel baba gibi beklerler af gibi birşeydir bu aslında.

12-bide uzaylı mevzu vardır hani dunyayı ziyaret eden işareler,teken gibi filmlerde uzaylılar genelde son teknoloji kullanırlar ışık hızı telepati falan ama adam ların kıclarına giyecek bir donu bile yoktur hep cıbıl gezerler.

12-uzaylıdan devam edrsek hepsini kafasından buyuk gozleri vardır guneş gozlugu takamazlar burun yoktur zaten dişer.

13-siz saclı uzaylı gordunuzmu ben artık saclarını ikiye ayıran afro yada uzun saclı uzaylı gormek istiyorum bunların hepsi vin diesel hayranı bence.

- bide bu adamları toprakları verimsizdir bugday,mısır o tarz yarlerde hasat yaparlar.(gercektete boledir ne hikmetse tarlalara bayılıyolar)

14-a bide polis okuz arabası kullanır olay biter bitmez nani nani polis gelir . Birde olay yeine gelir gelmez olaya vakıftır o sırada kapıdan cıkanın kesin kurban oldugunu bilir onu kendi halinde bırakır.

15-Evde yalnız kalan velert ler vardır bunlar ın iclerinde bir dahi saklıdır .bunlar nasa nın bile yapamayacagı aletleri cok kısa bir zaman yaparak eve gelen iki embesilin anasını aglatırlar.

16-Bir uzak dogu dovuş uzmanlarının genelde ayyaşı veya kor olanı makbul dur bunlar insanı kısa bir zamanda ev işlerindede kullanarak yenilmez bir savascı yaparlar.

17-bir de hani dunyayı yıkacam falan diye yola cıkan vatandaş kahramanı yakalayınca onu hemen oldurmez olayı nasıl yapacagını anlatırmama bunu uzun uzun yapar adam krişi kırar kacar herifin plan suya duşer salak o kadar dahice plandan sonra bir kahramanı oldurmek aklına gelmez

18-adam vurulmustur ama cok vakurdur acısını belli etmez taki manitasının yapacagı pansumana kadar işte orda film kopar herif kursunu yemiştir gıkı cıkmaz ama pansumanda pangır pangır bagırır.

19-hollywood un en onemli yapıtlarının basında ucaklı filmler gelir biri ucagı kacırır eleman atlar bilotler temiz tabi ama korkmaya gerek yok ucakta 500 kişi var mesala bunların hepsinin icinde bir pilot yasar (ufaklıktan beri en buyuk hayalleridir ulan biri kacırsada indirsem su mereti ben pilottan da iyi kullanırım bu aleti)
simdilik bu kadar yorum ve aklına gelenlerde yazsın
.yorumsuz bırakmayın