"…ve Hulk? Parcalar!"

-"Annem beni tanımadığım adamların arabasına binmemem konusunda uyarmıştı..."
-"Bu bir araba değil!"

" Bu şehirde yuz binlerce sokak vardır. Siz bana zamanı ve yeri soylersiniz, ben de size 5 dakikalık sure tanırım. O 5 dakikada ne olursa olsun, yanınızda olurum. Her ne olursa olsun. 5 dakika gectikten sonra olacaklar konusunda tek başınıza kalırsınız. Anladınız mı?"

"Thomas Jefferson bir azizdi, cunku "Tum insanlar eşit yaratılmıştır" demişti. Kimse ona inanmadı cunku zengin ayyaşın tekiydi... Belki birkac sevgi cumlesi yazdı ve ayak takımını uyandırdı... Bu adam bizim bir toplumda yaşadığımızı soyluyor. Beni guldurme. Ben Amerika'da yaşıyorum, ve Amerika'da, tek başınasındır. Amerika sadece bir ulke değil; bu ulke bir şirket. Şimdi, bana hakkımı ode. "

"- Bak bunu herkes bilir.
- "Elbette. Paris işsizlik kurumuna hoş geldiniz. Şu anda tum hatlarımız doludur. Tahmini bekleme suresi: 2 yıl"

"Argo, git kendini becer!"

-"Senin hakkında bir şey daha duydum bir kral kobra yılanı seni ısırmış?- " - Evet, doğru. 5 gun acı cektikten sonra... kobra oldu.

"Burda canlılar hastalandığında onları kablolarla duvarlara bağlıyorlar. Babam hastalanırsa ve iyileşemezse onu bir tekneye yatırmamızı ve tekneyi yakmamızı istiyor, boylelikle onu duvara bağlayamazlar"

"- Şu da istatiksel bir gercektir ki, arabasında nargile taşıyan birisini polisler asla cevirmez. Nicin mi? Cunku bu adamdan korkarlar. Onun daha ileri goruşlu olduğunu, kendi mantığı ile onları koşeye sıkıştıracağını bilirler..."

"Oh, bisszz goblinleri, yarasalarıı, ve balıhkslarıı severisss. Ama daha once Hobbitsss tatmadıkhh..."

"O 20'likler neler neler yapmak istediğimi asla bilemezsin..."

"Aslında ben daha cok araba carpışması ve patlama bekliyordum. Her yeri batıran evsizler değil..."

"- Evde ne yapacaksın ki?
- Ağlarım herhalde."

"Bak zaman yolculuğu konusunda konuşmak istemiyorum. Cunku bunu konuşmaya başladığımızda, butun gun burada oturup, grafik ve şemalarla konuşmaya devam ederiz. Bunun şimdi hicbir onemi yok."

"Sen iyi bir kızsın değil mi? Al sana bir elma ve bir de silah.
Yabancılarla konuşma, onları vur."

"Bunun benim ilk seferim olduğunu da nerden cıkardın?

"Buyuk şeyler kucuk başlangıclara yarar..."

"- Aclık Oyunları'n kutlu olsun
ve şans daima senden yana olsun."

"- Kızımız, uniformalı kacıklardan birisi tarafından kacırıldı!"

"Umarım bunu fırlatmak zorunda kalmam... Cunku baharatlı!"

"Bir hanfendi silahını masaya koymaz!"

"Ne yaptığını sanıyorsun? Zebralar araba kullanamaz...
Sadece penguenler ve insanlar kullanabilir!"

"Anlaşmadığımız konusunda anlaştık! "

"Yeni tanıştık ama cok iyi adam! Birine cok iyi adam demek icin uzun zaman gecirmeye gerek yoktur."
Kaynak