Arkadaşlar merhaba dun gece Tom Cruise'un başrolunu ustlendiği Vanilla Sky filmini izledim. Aslında guzel bi film fakat cok karışık heralde anlatım şeklinden olsa gerek.

Eski bi konuda bi arkadaşımızda aynı benim durumuma duşmuş sorularla ugrasmamak icin ondan alıntı yapacağım.

''
1-Sofia var mı yokı mu?Adam bara gidipte yerde sızana kadar herşey gercek hayatmı?

2-Olu bir insana nasıl ruya gordurulur,bu adam ilac icip intihar etmiyor mu?Bu nasıl mantık,bunun dna dizlimiyle ne alası var?Daha da abartıp birde gercek hayata geri donduruyorlar,olu bir insan canlanır mı?

3-Bu adam ruya goruyor diyelim, dediklerine gore herşey ruya goren insanın istedikleri biciminde gercekleşiyor, e bu adam sofinın diğer sarışın kız olmasınımı istiyor bu ne sacmalık,niye ikide bir yuzu dağılıyor?

4-sen fakir kaldın diyor,150 yıl mı gecti,hani biz gormedik?

5-Psikiyatris kızlarının sayısını biliyorda isimlerini nasıl bilmiyor,psikiyatrist olumu,orası oluler yeri mi,kıza "obur tarafta goruşuruz" diyor filmin sonunda bunun manası ne?

6-Senin hafıza sildik,olumunu sildik deniyor,ne hafızası,hangi hafızası bu adam herşeyi hatırlıyor,olu adamın nesi silinir?''

7-(bu soru benden ) filmin sonunda gokdelenden aşagı atlıyor ve uyanmayı seciyor. Uyandığında yine filmin başındaki gibi bir bayan ''ac gozlerini'' diyor ben turkce izlediğim icin tam anlayamadım bunu soyleyen Penelope Cruz mu yoksa Cameron Diaz mı?

Sorularım bu kadar Teşekkurler