2010 hikaye yarışması
2010 hikaye yarışması başvuruları
Umraniye Belediyesi geleneksel olarak duzenlediği hikaye yarışmasının 6. sı icin başvuruların başladığını duyurdu. 2010 yılında gecmiş senelerden farklı olarak yarışmaya konu sınırlaması getirilmiş. 2010 yılı hikaye yarışmasının konusu "Medeniyetlerin ve imparatorlukların buluştuğu kent İstanbul" olarak belirtilmiştir.

Umraniye Belediyesi tarafından duzenlenen ‘6. Geleneksel HikÂye Yarışması’ icin başvurular başladı. Yarışmada birinci olana esere 7 bin, toplamda ise 25 TL para odulu verilecek.

Duzenlediği yarışmalarla yeteneklere yeni fırsatlar sunan Umraniye Belediyesi, bu yıl 6. kez gercekleştirdiği ‘Geleneksel HikÂye Yarışması’ icin başvuruları başlattı. Bugune kadar yurt ici ve yurt dışından yoğun katılımın olduğu yarışmanın bu yıl ki teması ‘Medeniyetlerin ve İmparatorlukların Buluştuğu Kent; İstanbul’ olarak belirlendi.

HikÂye yarışmasında birinciye 7 bin TL, ikinciye 5 bin TL, ucuncuye 3 bin TL ve her biri bin’er TL olarak belirlenen 10 adet mansiyon olmak uzere toplam 25 bin TL para odulu verecek. Ote yandan onceki yıllarda olduğu gibi, forumdas.org bu yıl da dereceye giren eserler Umraniye Belediyesi tarafından kitaplaştırılacak.

HikÂye yarışması icin son başvuru tarihi ise 29 Ocak 2010

ODULLER

Birinciye: 7 Bin TL

İkinciye: 5 Bin TL

Ucuncuye: 3 Bin TL

Mansiyon: Bin TL (10 adet)

JURİ

Prof.Dr. Durali Yılmaz (Kultur Univ. Oğr. Uyesi)

Prof. Dr. Fatih Andı (İstanbul Univ. Oğretim Uyesi)

Prof. Dr. Hasan Akay (Sakarya Univ. Oğretim Uyesi)

Doc. Dr. Omur Ceylan (Kultur Univ. Oğretim Uyesi)

Doc. Dr. Yılmaz Taşcıoğlu (Sakarya Univ. Oğretim Uyesi)

Alim Kahraman (Emekli Oğretim Uyesi)

İsa Kocakaplan (Kultur Univ. Oğretim Gorevlisi)

Huseyin Erdoğdu (Umraniye Belediye Başkan Yardımcısı)

Tuba Kızıltan (Umraniye Belediyesi Kultur ve Sosyal İşler Muduru)