parliament sinema klubu beni cocukluguma goturur herkez bilir herhalde 90 larda star tv pazar geceleri cıkarda al my life sarkısını da herkez bilir herhalde bu kusakta aklıma gelen ilk film batman dir hatta bu filmden kalan bi replik ozaman lar ilk okulda herkez birbirine sorardı bu "ay ışığında şeytanla raks etmek",bu da aklımda kalmıs bide ozamanlarda bizimkiler vardı bu sinemalar bizimkilerden sonra başlardı
hı filmler biraz gec baslardı ozaman lar binbir bahane annem utuyu koymuş utu yapar beni dogru yataga ama sut mut bi şekilde bişey bulup film izlemeye calısırdım karla bonoff ve linda ronstad al my life sarkısıyla jenerik girer ve topuklu bi hatun amerıkanın yuksek binalarında sampanya icin guzel bi abla ve yakısıklı bi abi hatırlamaktayım jenerikte ve

parliament pazar gecesi sinemasi baslyıyor seklinde sinema başlardı

hı bide banyo yapardım bizimkiler dizisi biter ben o arada dogru banyoya hey gidi hey be aklımda kalan filmler ise batman serisi, jurasic park, gremlins , ghost buster,temel icgudu .gelecege donuş benim hatırladıklarım suan

starı sevdiren nadir hadiselerden biriydi ula nyine cocuklugumu hatırladım beeee