Munevver Karabulut'un katil zanlısı ile polis arasındaki kovalamaca bitmek bilmiyor. Cem şimdi de Adana Ceyhan'da arandı yine bulunamadı
Cem Garipoğlu ile polis arasındaki kovalamaca surup gidiyor... İhbar geliyor, polis baskınlar yapıyor ama Cem'in izi son anda kacırılıyor ya da ihbarlar hep boş cıkıyor...
Daha 3 gun once Corlu'da izine rastlandığı bilgisi uzerine 2 eve baskın yapılmış, hatta o evlerde Cem Garipoğlu yerine kacak icki ortaya cıkarılmıştı. İstanbul'un yeni emniyet muduru Huseyin Capkın, Munevver'in katilinin bulunması icin soz vermişti. Ancak henuz sonuc alınamadı
Son ihbar da Corlu'ya kilometrelerce uzaktaki Adana Ceyhan'dan geldi...
GENİŞ CAPLI OPERASYIN YAPILDI AMA BOŞ CIKTI
17 yaşındaki Munevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun, Adana'nın Ceyhan İlcesi'nde gizlendiği yonundeki ihbar uzerine, adresi acıklanmayan bir eve geniş caplı bir operasyon yapıldı. Ancak Garipoğlu'na ulaşılamadı.
İstanbul Emniyet Mudurluğu, katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun akrabalarının bulunduğu Ceyhan'da gizlendiği bilgisini, Adana Emniyet Mudurluğu'ne bildirdi. Bunun uzerine Ceyhan İlce Emniyet Mudurluğu gorevlileri ile belirlenen adrese operasyon yapan ekipler, Cem Garipoğlu'na ulaşamadı. Belirtilen evin bulunduğu mahallede de araştırma yapan ekipler, eli boş dondu.
Daha once de bir vatandaşın, Cem Garipoğlu'nu Ceyhan'da gorduğunu soylemesi uzerine ilce genelinde geniş caplı arama yapılmıştı.
Alıntı.. Cem kacıyor polis kovalıyor!
Olen kişi ne meclisten birinin cocuğu ne de buyuk iş adamlarından birinin cocuğu. Orta gelirli halkın icinden bir aile. Katil zanlısı ile koklu aileden gelen bir kişi. Nedense şaşırmadım bu kadar zamanda bulunmamasına. Cem kacıyor polis kovalıyor!
Bu kadar kovalamacadan sonra yakalanırsa acaba nasıl bir ceza alacak diye gercekten merak ediyorum.Ama şoyle misal olması acısından okkalı bir ceza almalı bence.Once Turk adaletine sonra Turk polisine guveniyorum.Bir yerde mazlumlarda kazanmalı...
Cem kacıyor polis kovalıyor!
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Cem kacıyor polis kovalıyor!
-
13-09-2019, 00:32:11