Yakında Star Tv de Ekranlarında başlayacak olan ” Fear Factor Extreme “ yaz doneminde bizlerle beraber olacak. Sunuculuğunu Asuman Krause’nin yapacağı cılgın yarışma Arjantinde cekilecek. Fear Factor Extreme olarak yayınlanacak olan bu yarışma da 8 cift birbirleriyla yarışacak.

Adrenalin , heyecan arayanlar icin, hemde 50.000 TL para oduluyle bulunmaz bir fırsat olan bu yarışmaya katılmak icin ve yarışma hakkında bilgi almak icin Linkleri gormek icin uye ol Giriş yap veya uye ol.
Fear Factor Extreme Yarışması Star TV

Acunun yaptığı Fear Factor cok guzeldi.Bu nasıl olacak bakalım Fear Factor Extreme Yarışması Star TV

Ya 6 aydır reklamları donuyor daha başlamadımı yarışma
Dizilerin yerini yarışmalar aldı hangi kanala baksan bir yarışma...
hayırlısı Fear Factor Extreme Yarışması Star TV

Arjantinde cekiliyor ve cılgınsa...Daha oncekiler gibi yılan dolu bir havuzda bekleyip cesaret sınayan turden bir yarışma değildir umarım Fear Factor Extreme Yarışması Star TV

Değil 50.000 , 100.000 verseler dahi gitmem. Oncekinde tv den bile bakamazdım. Neydi oyle bocukler mocukler. Duşundukce bile tuylerim diken diken oluyo Fear Factor Extreme Yarışması Star TV

Ben bu tarz adrenalini sevmiyorum.Benim adrenalin anlayışım başka mesela bangi jumping