Pess diyorum artık.. İzlemeyin şu programları yaw... Sorsam hickimse izlemiyor ama reytinglere bakınca muazzam bir izleyici potansiyelleri var...
Kadın Programlarında gelinen son nokta
Nasıl yani..kim kimin nesi oluyor..İzlesemde kafam almaz zaten..bakarmısınız tarife Kadın Programlarında gelinen son nokta
Bu programları izleyenlerin belli bir yaşa gelmiş, emekli olmuş yapacak işi olmayan beyler olduğu konusunda iddialıyım. Kadınlardan cok erkekler izliyor ya bunları talep oluyoki mantar gibi turuyorlar her kanalda aslında RTUK olur olmaz şeylere yasak getirene kadar bu tarz programlarla ilgilense daha hayırlı bir iş yapar bence Kadın Programlarında gelinen son nokta
o neee yaaaaaa kim kiminle nezaman nerdeeee ne bu bolee

Bu tip programlar bırakın cocuk ve gencleri yetişkinlerin bile ruh sağlığını ve gelişimlerini olumsuz yonde etkileyebiliyor.Oraya cıkan konuk olanlara ne demeli anlamıyorum. Sırf unlu olmak icin de insan hem kendisini hem ulkesinin duştuğu durumu bu kadar aşağılamaz. Kadın Programlarında gelinen son nokta
Anlayamadığım o anne ne yuzle aradı kızın nikahsız zaten evli bile değil neyin mucadelesini veriyorsun Kadın Programlarında gelinen son nokta
buyuk izleyicilerden biriside babam kumanda elinde sanki biri heran değiştirecek modunda tutuyor,ustelik birde sesin cıksın gor dur dur bir dakka ay baygınlık geliyorbabama sesleniyorum ne anılyorsun onun bunun hayatından bu yaştan sonra babacımcanınmı sıkılıyor gazete oku ya Kadın Programlarında gelinen son nokta
Yaw gercekten kim kimin nesi burdaaa.. Pesssssss yani.Hey Allammmm Kadın Programlarında gelinen son nokta
Pesss yani sucu gene erkeklere buldunuz ya helal olsun....

Soyleyecek laf yok .... YAZIK .... Ama tabi ozgur bir ulkeyiz ( ! ) İsteyen izlemez canııııım !