Kuşum Aydın'ın aşk yaşadığı bir işadamı tarafından oldurulduğu iddia edildi !
....................
Tanınmış bir işadamı ile eşcinsel ilişki yaşadığı one surulen Kuşum Aydın 5 aydır kayıp. TV'deki kadın programlarının unlu sunucusu Kuşum'un kendini inzivaya cekecek bir kişilik olmadığını belirten yakınları oldurulmuş olmasından endişe ediyor.
CESEDİ YOK ETTİ
İddialara gore işadamı kendini terketmek isteyen Kuşum Aydın'ı profesyonel katillere oldurtup, cesedini yok etti. Bir başka iddia ise Kuşum'un korkudan Hollanda'ya kacıp eşcinsel evlilik yaptığı yolunda. ya ben onu yurtdışı kanalların birindeki reklamda gormuştum Bende euro kanallarında gordum daha yeni.
İnanmıyorum bu habere. Aspragas haberdir. Aydın yaşadığı aşkı duyurmak icin gundem yaratmıştır. Ya kaseti cıkacaktır. Yada gundem yapacaktır.Tahminimce... tobeeee tobeeee... Bende bir kac kere yurtdisina tasimistim onu hic sanmiyorum bence de olmemiştir oldurulmemişş ayrıntılar
reklamın iyisi kotusu olmaz reklam reklamdır buda ona yakışır REKLAM chemist' Alıntı:
tobeeee tobeeee...
Genişletmek icin tıkla ...
Bence de tobeeeeeee tobeeeeeeeeeee..
'Oldurulmedim!'
Kuşum Aydın'ın 'aşk yaşadığı bir işadamı tarafından oldurulduğu' iddiaları ortalığı karıştırdı
Aşk yaşadığı bir işadamı tarafından oldurulduğu dedikodularının yayılması uzerine telefonla ulaşılan Aydın, cok şaşkın olduğunu belirterek şunları soyledi:
"Bu haberler nereden cıkıyor anlamıyorum. Kimse beni oldurmedi. Artık ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu haberleri yapanları da mahkemeye vereceğim.Ben kayıp falan değilim. Ben bir halı firmasının reklam cekimleri icin Almanya'da bulunuyorum.." demiş olumle reklammı olurmuş aman yaa ne gunlere kadık tovbeeeee tovbeeeeeeeeeee paylaşım icin thank you