Muzik dunyası, Hepsi’den sonra sadece kızlardan kurulu yeni bir gruba daha kavuştu.

DURAKLAMA donemine giren ‘Hepsi’ ve bir uyesinin ayrılmasıyla dağılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan ‘MP3’e yeni rakip! Tamamen ‘dişi’ muzisyenlerden oluşan muzik gruplarına bir yenisi daha eklendi: Kızlar

Dilara, Bihter, Nora ve Gokşen’den kurulu “Kızlar”, Konsensus Produksiyon’un yapımcılığında hazırlanan uc şarkılık albumlerini piyasaya surdu. Kuruluş calışması bir yıl once başlayan, o sure icinde eleman seciminden konsept yaratımına kadar uzun bir yol alan “Kızlar”, ilk kliplerini Şeker Kız’a cekti. Cekimi tamamlanan ve cok yakında muzik kanallarında gosterilecek olan klipte animasyon tekniği kullanıldı.Grup, Ozan Colakoğlu’nun da desteğini aldıkları ilk albumden cok umutlu konuşuyor. şarkılarını severim Ben kızlar hakkında yorum yapmam, yapamam.

Leydim kliplerini ne zaman izleriz acaba ( Kucuk yazdım ki pek goren olmasın ) Erkan' Alıntı:
Ben kızlar hakkında yorum yapmam, yapamam.

Leydim kliplerini ne zaman izleriz acaba ( Kucuk yazdım ki pek goren olmasın )
Genişletmek icin tıkla ...

Aman Lordumm yaa sakın yorum yapma kızlar hakkında..Sonra kotu oluyor..
Valla kliplerini yayınlardım ama işte telif hakkı..Yasak..!!
Ne cok kız turedi... Blue' Alıntı:
Ne cok kız turedi...
Genişletmek icin tıkla ...

Başarılı olurlar inşallah. Ne diyeyim yolları acık olsun. 3şarkılık albumleri gibi 3 gun sonra batmasınlar olacağına bak inşallah yolları acık olur bunların bide videoları olacaktı grup hepsiyi gecemezler bence dinlemedim ama emeğine sağlık canım Eline sağlık canım Benim kızım yakın takipcisi olacak eminim............ ilk defa goruyorum inşallah guzel olur ne diyim....... inşallah başarılı olurlar Kıyamet alameti işte kızların sayısı hızla artmakta