BEYAZ'DAN BUYUK SURPRİZ...

Beyaz Show'un 10 Ekim'de başlayacak yeni sezonunda ilk 15 dakika izleyenleri buyuk bir surpriz bekliyor.

Yuksel Aytuğ'un yazısı:

Haberi Kanalturk'te yeni başlayan Berrin'le Gecenin Rengi adlı sohbet programında Beyazıt Ozturk'un ağzından duydum. Beyaz Show'un 10 Ekim'de başlayacak yeni sezonunda ilk 15 dakika izleyenleri buyuk bir surpriz bekliyor. Zira Beyaz, bu bolumde o hafta neler yaşadığını ekrana getirecek. Unlu şovmenin hafta boyunca başından gecenler, medyada yer alan haberlerinin gercek yuzu ve programa hazırlanırken karşılaştığı birbirinden ilginc olaylar ile program konukları hakkındaki samimi duşunceleri bu dizide yer alacak. merakla bekleyenlerdenim teşekkurler MisLinA
10 Ekim biraz gec olmuş ama neyse bekleyeceğiz artık.
Teşekkurler MisLina Ben de merakla bekliyorum..Evet biraz gec olmuş ama bekleyelim bakalım..

Teşekkurler Mislina.. Okan ile kıyaslanırsa ben Okanı tercih ederim ve onun programlarını daha bi merakla bekleyenlerdenim ama sevenlerine mujde olsun bu haber
teşekkurler MisLinA Cok fazla muptelası değilim ama konukları guzel olursa izlerim.
Teşekkurler MisLinA Beyaz showu ilgiyle izleyenlerdenim guzel haber icin teşekkurler Mislina