Yapım: atv
Proje Tasarım: Tomris Giritlioğlu
Oyuncular: Beren Saat, Cansel Elcin
Adnan Menderes'in hayatından ve donemin siyasi ortamından kesitlerle başlayan, 68 kuşağı ve şimdide 70 yılların karmaşık turkiye gercegini anlatan yarı belgesel-drama tarzında bir dizi bunun yanısıra dizide bir cokta aşk hikayesi var..

Cuma akşamları 22:30 da ATV ekranlarında yayınlanan dizinin bir cok tiryakisi var hatta dizi icin bir cok fan sitesi bile acıldı ve katılım cok fazla..

Dizi muzikleri ise satış listelerinde hep ust tepelerde..

Dizinin son bolumden bir alıntı:
"YAŞAR: Bos ver, yalnızlığın caresi yok. Bak ne diyor şair "yalnızlık, sigara kulu kadar yalnızlık ve toprağın ruyaya yılan gibi girişi" Bu Mona Roza'dan Sezai Karakoc'tan.. Sana vermiştim Tufan bu şiiri ezberlemeden seni bekleyen dişi kurdu ikna edemezsin. Ben bir zamanlar peri padişahının mavi gozlu guzel kızınaa bu şiiri okumuştum. Sonra belki bir başka Karakoc'tan, Abdurrahim Karakoc'tan yalnızlığı dinlemelisin. " oyle bir yalnızlık ki, bir mumun ardında bekleyen ruzgar ışıksız ruhumu sallar da durur." ... Neyse sen Cemil Meric okumaya devam et. Doğru adamı bulmuşsun. İnsani once carpar sendeletir, tokatlar kendine getirir. Sonra boyle yapayalnız bırakır. Ne yapsam, ben de kitaplara mi sığınsam? Neyse, ben en iyisi gidip yatayım. Bir an once uyuyayım. Uyusam iyi gelir, unuturum belki. ." Yaşar Gecen gun bizim okulda cekimi yapılıyordu.. Ama sadece Okan Yalabık'ı (Necdet) gorebildimm..

Teşekkurler Ezlem Ablacımm.. tşkler EZLEM Konusu cok guzel bir dizi ben ilk başlarda izliyordum bir kac bolum kacırınca izliyemedim tekrarı var şu anda ama onuda izliyemiyorum beğenerek izliyordum aslında...
paylaşım icin teşekkurler ezlem İzlemeye değer bi dizi sanki
bi kac bolumunu bende izledim
emeğine sağlık ezlem
teşekkurlerr teşekkurler teşekkurlerrrrrrrrrrrrrrrr teşekkur ederim