'Haydi Gel Bizimle Ol'da bir imaj tazeleme daha yaşandı. Mujde Ar'dan sonra cok Aysun Kayacı da sac rengiyle gorenleri şaşkına cevirdi.

NTV'de canlı yayınlanan programda bu kez Aysun Kayacı damgasını vurdu.

Kayacı'nın yeni hali partnerleri tarafından tam not aldı. Pınar Kur, "Aysun, Carmen rolunu oynayacak ben tahmin ediyorum. Esmer cingene kızı, cok da yakışırsın" dedi

Kayacı'nın saclarını mı boyattığı yoksa peruk mu taktığı sorusu izleyen hemen herkesin dikkatini ceken bir ayrıntıydı.

Aysun Kayacı'nın şu anda cekimleri devam eden 'Şeytanın Pabucu' filmindeki sahneleri nedeniyle imajını değiştirmesinin mumkun olmadığı oğrenildi. Muhtemelen Kayacı, dun akşamki programa perukla cıktı Programı cok fazla seyretmedim ama gordum. Bana gore yakışmıştı.

Kendisini de en kısa zamanda soyliyeceğim. Gormedim ben hatta duymadım tv izlememki haberim olsun ne biliyorsan sizin magazin haberlerinden okuduğum kadarıyla biliyorum teşekkurler.. ilgili arkadaşlar duyrulur

benimde televizyonla aram yokki gormedim,duymadım bilmiyoum yani
Teşekkurler cemre gizem ozen Bende kanallar arasında gezerken bir ara gordum.
Beğenmedim. Bence Aysun'a sarışınlık cık yaışıyor... Bende gormedim ama beyaz tenli. Yakışmıştır diye duşunuyorum Kişinin kendisinin hoşuna gitmişse bizim solediklerimiz yada soyleyeceklerimiz hava cıva bence aysun kayacıya 5 yaşından beri hastayım.her şey yakışır derim. Valla gormedim.. O yuzden yorum yapamayacağım..