En iyi dizi ve En iyi senaryo odullu 2008'e damgasını vurmuş harika bir dizi

Mad Men, bir nevi “zaman yolculuğu” gibi işleyen oykulerden oluşuyor. Anlattığı olay tesadufen gecmiş bir doneme denk duşmuyor. Aksine, o “donem”in kendisi dizinin anlattığı şeyin onemli bir parcası: İnsanların adetleri, onyargıları, neyin “normal” bulunup neyin sıradışı, hatta “aşırı” bulunduğu.
1960’ların Amerika’sında, devrin ozellikle eğlence ve iş dunyasının kalbi olan New York’ta reklamcıların hayatını anlatan Mad Men’de “gecmiş”in bu tarafı onemli bir yer tutuyor. Dizinin bir ilginc yanı, reklamcılığın bir tur “altın cağ” kabul edilen bu yıllardaki şekline şemaline ve gelişimine bir pencere acmaksa, bir başka ilginc yanı da donemin alışkanlıklarını ve davranış bicimlerini yeniden ziyaret etmek.
“Zaman yolculuğu insanlığın en buyuk fantezilerinden biri” diyor dizinin yaratıcısı Matthew Weiner. “Ve bir dizi eğer doğru yapılırsa, belli bir doku ve gerceklik duzeyine sahip olursa, gercekten inanılmaz bir deneyim. O doneme yapılan bu yolculuğun icinde mizah ve ilgi cekici bir hikÂye de bulunması cabası.”

Pazartesiden perşembeye 1 sezon bolumleri e2 'de
yeni sezon ekimde
Benimde severek izlediğim diziler arasındadır tavsiye ederim Ezlemcim bende metini duydum ama bi turlu izleyemedim izlemek isterim teşekkurler canim... emeğine sağlık EZLEM Bende adını duydum ama izlemedim.. Tanıtım icin teşekkurler Ezlem Teşekkurler canım bende izlemedim ama umarım izleme imkanı bulurum
Film muziği cok guzel arkadaşlar ben bu muziğe bayıldım ama indiremiyorum

yardımcı olursanız sevinirim.. aylak' Alıntı:
arkadaşlar ben bu muziğe bayıldım ama indiremiyorum

yardımcı olursanız sevinirim..
Genişletmek icin tıkla ...
Sitemizde muzik ve link paylaşımı kesinlikle yasaktır. Paylaşım icin teşekkurller Ezlem Ben almayım canım biliyorsun muptela oluyorum sonra kendime hayrım kalmıyo
ama tanıtım icin teşekkurler harika bir dizi de ya şu arkada calan muziğin ismini kimin soylediğini falan yazabilir misiniz ? david Carbonara - Babylon muş.. ama bulamıyorum hicbir yerde. bn ındırmekk ıstıyorum ama ındırreemıyorumm yaa bu sarkı superr youtubedan dinleyebilirsiniz şarkıyı arkadaslar.. Ezlem dizi zevkine guveniyorum... Eminim tam benlik bir dizidir... İlk bolumlerini bu akşamdan indirmeye başlıyorum.. Tertibim guzel paylaşımın icin teşekkurler.
Ben bu şarkıyı indirmek yerine kendim soylemek isterdim.
Ama nerdeeee..? bu sarkı nerde yaa cok super ama hicbi yerde yok ben dizilerin tanıtımlarına yetişemiyorum seyretmeye kalksam khanbass' Alıntı:
bu sarkı nerde yaa cok super ama hicbi yerde yok
Evet malesef yok bende cok uzun armalar sonucu bulabildim..Fakat sitemizde link paylaşımı yasak olduğu icin sarkıyı sizlere sadece dinletebiliyorum..

Evet malesef yok bende cok uzun armalar sonucu bulabildim..Fakat sitemizde link paylaşımı yasak olduğu icin sarkıyı sizlere sadece dinletebiliyorum..

peki ozelk msjla atamaz mısnız link?