OKAN BAYULGEN, ”DİSKO KRALI” İLE EKRANLARA DONMEYE HAZIRLANIYOR
12 yıldır hic ara vermeden televizyonda talk show yapan Okan Bayulgen, "Ekrandaki yaşlı şovmen olmak istemiyorum" diyerek programına bir yıl ara vermişti. Biraz yuzunu dinlendirmek ve programının formatını değiştirmek isteyen Bayulgen, bu zaman icinde hem cok severek yaptığı fotoğrafcılığa ağırlık verdi hem de yapımcılığa.
Şu sıralar eski sevgilisi Deniz Akaya ile birlikte universite gencliğini kapsayan bir genclik programını hazırlayan, bu programa yapımcı olarak imzasını atacak olan unlu şovmen, diğer yandan da kendi programının hazırlıklarını surduruyor. 2008′in ekim ayında ekranlara geri donecek Okan Bayulgen'in programın adı; "Disko Kralı…" Elektrikliposta'ya gelen bu duyum hakkında goruştuğumuz Bayulgen, ekranlara geri doneceğinin doğru olduğunu soyleyerek, yapacaklarıyla ilgili ilk tuyoları da verdi:
"Ekim'de doneceğim. Programın adı da "Disko Kralı…" Disko kralı derken, 70′lerin diskosundan esinlenmiş bir şey değil bu. Biz zaten bir diskotekte yaşıyoruz. Hani eskiden mahallenin one cıkan ağabeyleri, sağ-sol olaylarına karışmadan, boyle tabancalar alıp birbirini vurmak yerine Tolgahan dans kursuna gider, oradan da hidromel diskoya giderek kendilerini gosterirlerdi. Bu programda biraz bu konuyu irdeleyeceğiz. Ardından da "Pudra" gibi bir kitap calışmam olacak. Onun adı "Nefes…" Nefes'te de yaşayan, değerli muzisyenleri fotoğraflayacağım Ben cok ozledim Okan'ın programlarını nedense en severek izlediğim kişidir
akıllı ve hazır cevap bir adam guldurmuş olmak icin guldurmuyor
haber icin teşekkurler Ayselcim Ben de cok beğeniyorum Okan'ı...
Dun ilk programını yaptı... Cok guzeldi
Teşekkurler Aysell Ben acıkcası bayağı buluyorum
Telefonla katılan konukları (konuk) tersleme yada azarlamanın hoş olmadığına inanıyorum.
Yolu acık olsun. Dun izledim ama sonlarına yetişmişim bu adam nasıl program yapacağını cok iyi biliyor teşekkurler Aysell.. Ben hic ısınamadım nedense Okan Bayulgen'e,
Şu tersleme huyu ve ukala tavırlar bana itici
geliyor.
Sevenler icin mujdeli bir haber.
Bilgiler icin teşekkurler Aysel evet bencede super bir program yapıyor cok eğlenceliydi
Teşekkurler ayselcim