Ozay'dan idrarlı guzellik sırrı
15 Ekim 2008 Carşamba 19:20
Tuğba Ozay cezaevindeyken bazı guzellik sırları oğrenmiş. Kadınlar hic para harcamadan da bakın nasıl guzelleşebiliyor?
Hapishanede olduğu donemde ilginc guzellik metodları oğrendiğini ifade eden unlu manken Tuğba Ozay, bebek idrarının saca cok iyi geldiğini soyledi.

Bir acılışa katılan manken Tuğba Ozay, guzellik salonuna gidemeyen hanımlar icin bir takım tavsiyelerde bulundu. Hapishanede olduğu donemde sac bakımı konusunda ilginc bir metot oğrendiğini belirten Ozay, "Sac bakımı konusunda bir onerim var. Ben bunu iceride olduğum donemde oğrenmiştim. Bebek cişi, gercekten bu şaka değil bildiğiniz bebek idrarının saca cok iyi geldiği soyleniyor. Ben bunu orada uygulayanları gordum, sonuca inanamadım. Sacları icin bebek idrarı kullanıyorlardı ve cok da faydasını goruyorlardı. Ben hic uygulamadım daha. Kendi bebeğim olursa neden olmasın. Kendi bebeğimin idrarını icerim bile" dedi.

OZAY'DAN GUZELLİK SIRLARI

Ozay, bayanların uygulayabilecekleri pratik guzellik yontemlerine ilişkin şunları soyledi:

"Bayanların maden sodasıyla yuzlerini yıkamalarını tavsiye ediyorum. Bu da cildinizin toksinlerden arınmasını ve sıkılaşmasını sağlar. Buhar banyosunu oneririm. Eğer spor salonuna gidemiyorsanız dışarıda bir yerde bir buhar banyosuna gidemiyorsanız evde bir tencere suyu kaynatıyorsunuz, hatta icine limon, nane ozu gibi şeyleri de atarsanız mentol etkisi yaratır. Bu hem sinuzitlere iyi gelir hem gozenekleri acar hem de bu şekilde toksinleri atabilirsiniz. Bal maskesini de oneriyorum.

Cildinize yoğurt, bal ve limon suyunu karıştırıp cok guzel bir maske uygulayabilirsiniz. Bu maske bacaklar icin de cok iyidir. Tum bacaklara bal maskesini suruyorsunuz, naylona sarıyorsunuz ve bu da selulitlerden arınmanızı sağlar. Yani bunlar guzellik salonlarına gidemeyen hanımlar icin tavsiyelerimdir."