ben bir gun evde uyuyordum evde kimse yoktu birden uzerime sular dokulmeye başladı ben hic korkmadım mal sen kimsin dedim beni yorganın icinde boğmaya başladı sonra ablam dışardan geldi ablamın uzerine atladı yaratık ben yataktan fırladım onu aldım kardeşimin siduklu yatağına koydum siduklu yorganın altında onu boğdum ve bom diye sesler gelmeye başladı ben nefes alamıyordum bayılmışım annemler geldi beni hastaneye goturmuşler hastanede doktorun ayakları tersti ve burnu cok uzundu annemlere soledim bana inanmadılar bir de baktılar hemen beni alıp kactılar doktor camdan bana testere ile bakıyodu ben bayıldım başka bir hastaneye gittik doktorun ayakları duzdu ve ben icimden bismillahirrahmanirrahim diyordum o yaratık camın onune geldi camı kırdı hastanenin ilk katındaydık o yaratık testere ile bana saldırdı hemen polis geldi yaratık yok oldu bana biri vuruyodu ama o şeytanmış bismillahirrahmanirrahim dediğim zaman şeytan yok oldu geberesice şeytan mal şeytan falan dedim bu olaydan sonra kimin yuzune baksam o yaratığı goruyom...