Son olarak "Aşk Oyunu" dizisiyle hayranlarının karşısına cıkan Keremcem, "Elif" adlı yeni dizisiyle atv ekranlarına donmeye hazırlanıyor. Yabancı bir dizinin uyarlaması olarak cekilecek yapımda Keremcem'i zengin bir ailenin cocuğu olarak izleyeceğiz. Parmaklıklar Ardında dizisinin yapımcısı Play Yapım tarafından hayata gecirilecek projede Keremcem'e Suna Yıldızoğlu'nun 19 yaşındaki kızı Yasemin Allen eşlik edecek. 7 yıldır yaşadığı Avustralya'da adını "Turk Lokumu" olarak duyuran Yasemin, unlu kozmetik markası L'Oreal'in duzenlediği "Yeni Yuz" yarışmasında finalist olmuştu. Dizinin yonetmenliğini ise Aşk Oyunu dizisinin yonetmeni Bulent İşbilen ustlenecek.
Elif dizisi Temmuz aylarında atv ekranlarında seyirciyle buluşucak.. tv de izledim reklamını guzel bir diziye benziyor
eee yazda geldi kışlık diziler rafa kaldırılacak yazlık dizilerin gundeme gelme zamanı gelmişti Keremcem de hep daha once oynan dizileri değişik versiyonlarda oynuyor. Gerci aşk oyunu guzeldi ama konusu bildiğimiz bir şeydi. Bakalım bu nasıl birşey olacak
Paylaşım icin teşekkurler Jeeny Kerem cem i severim ben eminim guzel olacaktır bu dizi
paylaşımın icin teşekkurler Jenny fragmanında izledim akşam dizinin muziği cok guzeldi emeğine sağlık JEENY Bilgi ve paylaşım icin teşekkurler Jeeny
elif dizisi
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●35 Görüntüleme
-
12-09-2019, 21:14:36