[CENTER]
Klavyenizden '' CTRL+F '' tuş kombinasyonunu yaptıktan sonra cıkacak olan '' BUL '' paneline, aradığınız konunun ismini veya konuyla ilgili herhangi bir kelime yazıp arama yapınız.
[LEFT] Allah Yolunda Yarım Gun Yurumek... Allah Resulunun Bu Goz Yaşları Gabrin İcine De Duşmuştu İblisin, Peygamber Efendimiz (s.a.v) ile konuşması Peygamber Efendimiz (s.a.v)'in Hz. Omer'le ilgili bir anısı. emir sultan şeytanın kalbe giriş yolları,vesvesesi,peygamberimizin şeytanla konuşması ve dahası Haci Bektas-i Veli Hasan-i BasrÎ Bir Annenin Ogluna Nasihatleri Bir Nukte "Seytan`in Esi var midir ????" Hapİshanede Kilinan Namaz(mUTLaKa HeRKeS OKuSuN)..!!! Kır Atlı Cennetlik yedi uyurlar (eshabı kehf) Misafire İkram (Hikaye) Musluman olmaya sebep olan sorular (Hikaye) Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v)'in vefatı (Mutlaka okuyun) Sultanı Levlak Efendimiz(A.S.M) Niyet Amelden Ustundur[!] Sen olmasaydın putun şehadeti!!! Ebu Bekr-i Sıddık Kabİrde Konusan GenC!!!!! Mirac Hadisesiyle İlgili İmam-ı Rabbani'nin Acıklaması Cennetim Olur Musun?.. Oluden Mektuplar !!! Hz. Suleyman ve karınca Hikaye : AT HIRSIZI Hikaye : BİR KESE ALTIN Hikaye : ANA HAKKI VE ALKAM 'NIN SONU Hikaye:Bugun param yok Hikayeler : Şeytanın Uzuntusu , Kabul Olan Hac , Arkadaşın Al Bebaberce Cennete Gidin
sarhos ve muezzin!! CarŞi Pazar AĞaliĞi berber in ihlası! Comertlik Ve İylikSeverlik Acıklama ve Guzel Bir Hikaye.. Hedİye!!! Kİmsenİn GOrmedİĞİ Yer bir şehidin dunya malı!! Bir Sehidin Kadinlara Vasiyeti !!!! Kabİrden Mektup EĞrİ Mİnare Ana Gİbİ Yar Babamın Bana Verdiği Hayat Dersi Deli KimdiR, Kime Deli Denir bilir misiniz...... PeKi HiC DeLi GoRDuNuZMu?... buyrun Misyonerdim KUR´AN Buyuyu Bozdu deniz yıldızı!! Onlara Bu Et Haramdır (Okuma Parcası) Oğlu Babasını İrşad Etti (OKUMA PARCASI) MUSLUMAN lığa gecişin guzel hikayesi...... Resulullah'in (s.a.v) AĞlamasi Kabİrden Mektup Dostluk Uzerine ... Uşenmeyin okuyun KOCA KARI İLE HZ.OMER (r.a.) HİC Dini Hikayeler Cok Guzel Kir Kıssa: Sultan Murad Hz.Omer'i (r.a) Ağlatan Cocuk O, İmanlı Fakat Gunahkar Bir Kuldu.. Oyle Bir Padişaha Vezir Ol Ki!! ** Kaderinden Kacamazsın ** İbretlik Hikayeler On Cinli(ibretlik) Fİravuna Sİhİrbazlarin Cevabi Bİr İpİn Hesabi

tebessUm Garantİlİ

Kerpİcİn Etkİsİ

Padişahın İşi Ne?(Yaşanmış İbretlik Bir Hikaye) Bu Dini Hikaye beni gercekten Etkiledi Mutlaka Okuyun Coban ve Ağac Bediuzzaman'la Yaşayan Oykuler ...:::Her Koyun Kendi Bacağından Asılır:::... Bir Universiteliye Cevap Karınca Abdulkadir-i Geylani (ksa) Hz.leri'nin Menkibeleri Benim Namazı Bırakmamamı Sağlayan Kıssa(sizede oneririm işe yarıyor) anne ve babaya isyan!!!! Hazırlan gidiyoruz... DOSTLUK OYKULERİ'nden "ALLAH'IN DOSTU" OYLE SORUYA BOYLE CEVAP (Hazır ve Nukteli Cevaplar) sen bir kızını vermessınde!!!! Yeşil Elbise...(ibretlik bir hikaye) DOGU TURKISTAN'DA RAMAZAN (Oyku;Lutfen okuyunuz) Bir Ciceğin Duası Mecnun'un AŞki Peygamberİmİzden Şaka Kafirmi ? Muslumanmi ? ( Hikaye ) Arkadaşlar bakın ANNEYE itaat ne demekmiş?(VEYSEL KARANİ VE ANNESİNE İTAATİ) Merakından oruc tutan Amerikalı King: İrademi kullanmayı oğrendim Cobanin AŞki !!! Gıybet... Usta okcunun hikayesi... ***---bir Cocugun Namaz Kilma Oykusu---*** Oğretmenden Guzel Bir Ders Sinirlendiğimizde bu oykuyu hatırlayalım Onlar Boyle Buyuk Zat Oldular YİRMİ SANİYEDE (şeytanın oyunu) Allah'ın Sevgili Kulu(Muthiş Bir Hikaye!!!!)Okuyun derim Şeytanla Bir Goruşme HALI (CUNEYT SUAVİ) kısa ama cok guzel bir hikaye. ~ YeŞiL ELbisE ~ (Hikaye) Işığı yanan evler...... Ayakkabıcı(İbretlik Bir HikÂye) Vazife Başında Olmek Bir Ev Tapusu Bir Kese Altın TaŞkafa - BoŞkafa - HoŞkafa Fatih Sultan Mehmet Han’ ın Halkını İmtihanı Sahabelerin (r.a.) Hayatları (Ozel Veriler) Mevlana'da tevazu ve etik...fatih13'ten Goktan Gelen Yardım Ey olum meleği, yumuşak davran ! Oduncu Ile Şeytan Kaptansız gemi olur mu ? Ya Varsa ( Kıssa ) .::Bir Musluman olunuş oykusu::. Canakkale Savaşından Goz Yaşartan Bİr Mektup ODUNCU İLE seytanın DOVUSU!!!! Fırında Olumu Bekleyiş YASANMIS BIR OYKU--> hayirlisini ver ALLAH'im Kissadan Hisseler... İbretlik hikayeler oykuler Cennet'i Şiddetle Umanlar: Allah'ın Fırkası Dokunmayin Bacima!!! Cennet Kosku!!! Kissadan Hisseler!!!! Duny Alimlerinin Cezasi Canakkalede yasanmis bir hikaye!!!!! Bir OlUm RUyasi Bir gencin tovbesi!!! "allah’tan Kork, MUhrUmU Bozma!" İdamdan İslam'a Hızırı Gormek İstiyorum Hızır ve Gelin ...:::MEKTUP - İşte bu hale geldik:::... Cebrail (a.s.)'ın Hocası Omer'in Musluman Oluşu Namusa Saldıran Erkeğin Cezası!!!! Olumden Mektup Var .: Melekler Yıkadı :. Bİr İdam MahkÛmunun İkİ Rek'at Namazi Ka'b Bİn EŞref'İn OldUrUlmesİ Mezar Notlari Bedeli Canakkale'de Altın Olarak Odenecektir!!!! Annelerin Yureği Acımasın Anne Cennet Ne Kadar Guzel!! Kanser Hastası!! On Cinli Kabirde Konuşan Genc 20 Saniyede... İlk Hİkaye Banden (asrin Doktoru) Lastik Parasını Veren Şofor On iki daireli fakir adam ALLAH hepimize halil ibrahim bereketi versin inşallah... Herkes Kendi Ateşini Goturur (!) Cennet sarayları sabır tuğlasıyla oruluyor... Hapisteki kahraman!(Ben Bayıldım..) Her GOrdUĞUnU Hizir, Her Geceyİ Kadİr Bİl GeC Gelen Kurtarici cennete sefer var ! Kari-kocaya Cennetİ Kazandiran AnlayiŞ Nedİr? Olmemenin Caresi !!!!!, ( okurken mutlaka ağlayacaksınız) 40 Sene Yatsı Abdestiyle Sabah Namazı Vaktinde Kılınan Namaz En Sevgili Hz.Muhammed Neye Benziyordu? DEĞİŞEN NE? (Guzel bir yazı okuyun.) Gurur'a Karşı İlac... Bİr Babanin Vasİyetİ Selma Hanim Beyaz Elbİselİ UC KİŞİ Besmele’nin fazileti bundan buyuk kerametmi olur?? papaz ve Hz.Ali(r.a.) Kabe'de 1000 Altin Bulan GenC... ilk muslumanlar Kurabiye Hirsizi Sigara Tercihli Elveda Yeşil Elbise erteleyenler helak oldu...bu kısa videoyu izleyiin..izletiin..hayra vesile olun.. Bunu Okuduktan Sonra Insanlar Sadece calışarak Kazanmayı Tercih Ediceklerdir... BİrkaC Dİnİ Hİkaye Umarim BeĞenİrsİnİz Hz. Azrail (a.s.) Hakkinda Kisa oyku bir kalpte bu kadar sevgiyi nasıl taşıyorsun Ya Ali islam ve iman Cennet'i Taşıyan Adam (cok guzel bir hikaye) seyahat ya resulallah cok kısa bir hikaye....mecnun O Allahın Resuludur!" bebek ve annesi!! YermUk'te Bİr Komutan Hayırlısı Ver Allahım (Gercek Hayattan Alıntı) pazrtesiyi beklerken-NAMAZ HAKKINDA "HER ŞEYİN HAYIRLISI" cumlesini EN İYİ anlatan kıssadan hisse amr bin as rh. hidayete ermesi Sahabelerin Onemini Bilmeyenlere Olum Acısı Zordur(Menkıbe) gercek yaşanmış olay...(pirinc tanesi) Hazretİ Musa İle Hizir Bir namaz oykusu Delİnİn (!) Beyazid-i Bestamİ'ye Tavsİyesİ Dğruluğun Makbul Olanı SAVAŞ ve NAMAZ Bereket Fatİh Sultan Mehmed Mahkemede Nuh'un Gemisi "Bediuzzaman,in kefeni curumemisti" Boyle bir Dostunuz oldumu??? Misafir rızkı ile gelir Şems-i Tebrizi den Ateistlere ders. Ayna Cennetlİk Adam Mesut Ncl-1506 Peygamber Efendimizin Cennette gordukleri... Rize evliyaları Lokman hekim Dini Hikayeler yakışıklı bir prens Hz.Azrail(a.s.) Saclarım Adedince Başım Olsa (kısa) DehŞetİn AklaŞtirdiĞi SaClar Birkac İbretlik Hikaye.. Değişen makamlar İlimsiz Amel Edenin Sonu =>Gok Kapılarını Titreten DUA