Oncelikle S.aleykum Okuyan herkese ..

Bu soruyu daha once duşunmuştum ama tam netlik kazandıramamıştım.Şimdi ise sizlerle paylaşmak istiyorum sizinde duşuncelerinizi fikirlerinizi almak istiyorum,merak ediyorum.

Sizlerim duşunceleri onemli bu soru hakkında belki tam bilgi alırım.Her ne kadar google'ye bu soruyu sorsakta bir kac birşey cıkıyor ama guvenlik konusu beynimi kurcalıyor.Gercektende guvenilir bir bilgi mi diye duşunuyorum.Ama burda en azından bir topluluk var bu topluluktan bir cok şey cıkar ve sonucunda aynı şeyler bağlanabilir.Elinizde bu konu ile ilgili ayetler vs. Varsa mutlaka paylaşın cunku tek guvenilir kaynağımız Kuran-ı Kerim'dir.

Benim bu konu hakkımda goruşumde şu;

Bence dinimizde ozgurluk kısıtlanıyor.Neden ? Nasıl ?.Şoyle en basidinden başortusu.Dinimiz diyor kapan.Allah(c.c) acıklıktan utanan kadınları sever.Onlara merhamet eder diye bir kac ayet var yanlış hatırlamıyorsam tabi yanlışım varsa duzeltin.Evet burda ozgurlukte kısıtlama var.Dinimiz alkolu haram kılıyor icmeyin diyor.Burdada ozgurluk kısıtlaması var.Şimdi eminim diyeceksiniz ki "bunlar zaten kotu şeyler neden ksıtlanmasınki" UNUTMAYIN İSLAM DİNİNDE ZORLAMA YOKTUR İNSAN AKIL VE İRADESİNE SAHİP CIKARAK İSLAM DİNİNİ KABUL EDER.ONUN OZGUR KISITLAMALARINI KABUL EDER BUNLARI DUŞUNEREK KABUL EDER.NEFSİNE SAHİP CIKIP CIKMAMASI BİZİ VEYA BAŞKALARINI İLGİLENDİRMEZ.

Benim duşuncelerim bunlar sizinde duşuncelernizi bekliyorum lutfen eleştiri değil duşunceleriniz belirtin.