Bismillahirrahmanirrahim
elhamdulillahi rabbil Âlemîn essalÂtu vesselÂmu al resûlin muhammedin ve Âlihî ve sahbihî ecmaîn
Selamın aleykum.
Gunumuze kadar gercekleşmiş ve uygulanmış ve uygulanan kucuk kıyamet alametlerini hadisleriyle yazmak istiyorum.
hepimizin gorduğu ve acık alametleri kırmızı ile belirtiyorum.
-(İlim kalkmadıkca, depremler, katliamlar coğalmadıkca kıyamet kopmaz.) [Buhari]
-(Erkekler azalacak, kadınlar coğalacak.) [Buhari] (bilimsel olarak da kanıtlanan kadın nufusu coğunlunu duymamış olabilirsiniz. diyorlarki belli birsure sonra hic erkek doğmayacak ve uremek ihtiyaclarını yapay sperm oluşturarak karşılayacaklarmış)
-(Cocuklar ofkeli olmadıkca, buyuğe saygısızlık yapılmadıkca kıyamet kopmaz.) [HarÂiti]
-(Deprem, fitne, katillik artmadıkca, kıyamet kopmaz.) [Buhari]
-(Ceşitli isimler altında şaraplar cıkacak, helal sayılacak.) [İ. Ahmed]
-(Ortalık bozulacak, dine uymak avucta ateş tutmak gibi zor olacak.) [HÂkim]
-(Kotu kadınlar, coğalıp, fuhuş bir toplum icinde yayılırsa, halk, daha once gorulmemiş [frengi, aids gibi] bulaşıcı hastalıklara maruz kalacak. Olcude, tartıda hile yapılacak ve gecim darlığı baş gosterecek.) [Beyheki]
-(Calgı her yere yayılacak, guvenlik gucleri coğalacak.) [Beyheki]
-(Kur'an [Radyo, TV gibi] calgı aletlerinden okunacak.) [Tergib-us-salÂt]
-(Sadece tanıdıklara selam verilecek ve yazarlar coğalacak.) [HÂkim]
-(Zengine malı icin tazim edilecek, fuhuş yayılacak, p*cler coğalacak. Buyuğe hurmet, kucuğe de merhamet edilmeyecek. Kurtlar, kuzu postuna burunecek.) [HÂkim]
-(İnsanlar, yalnız malın, paranın gelmesini duşunecekler, helalini, haramını duşunmeyecekler.) [R.Nasıhin]
-İcki cok icilir.
- Hanıma uyup, anneye isyan edilir.
-İslam’a uymak ayıp sayılır.
-Herkese iyilik eden Musluman ahmak sayılır.
-Bid'atler yayılır.
-Adam oldurmek coğalır.
-Dine uymak, guzel ahlaklı olmak ayıp sayılır.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Sohbetler
- .#.Gercekleşmiş kucuk KIYAMET alametleri.#.
-
12-09-2019, 11:40:47