Herkese iyi forumlar.Bu soruyu sormak icin uye olup aranıza katıldım.
Uzun zamandır aklımı duşuncelerimi karıştıran bir ileri bir geri bir yaşam arenası oluşturan bir durumla karşı karşıya kalmış durumdayım.
Zaman ve mekan vermeden konuyu ve sorumu paylaşmak istiyorum.
Uzun sure birlikte olduğum kız arkadaşım ile guzel devam bir ilişkim vardı.yaklaşık 4 yıllık birlikteliğin ardından kız ailesinin şahsımı ve ailemi istememesi uzerine cok olaylı bir donem gecirdim.4 yıllık ilişki usrecinde ilk defa kız arkadaşımla birliktelik yaşadım.Bu benim ve onun ilkiydi.Sonra devam eden sure icerisinde bu ilişkilerde belirli aralıklarla devam etti.
Cok olaylı davalı bir surecin ardından nişanlandım.Ama malesef cok fazla yuz goz olunmuş ve ailelerin duşmanlığına varacak kadar zor donemler devam etti.Sonunda kız arkadaşımın kararı uzerine nişan bozuldu.
O gunden sonra hayatıma hic kimse girmedi ve ben kimse ile bir birliktelik yaşamadım.Kız arkadaşım bile olmadı.Yalnız işlediğim bu gunah uzerime kaldı ve ben duşundukce işin icinden cıkamaz durumdayım.
Karşı tarafın bu durum icin cok rahat bir tutumu var arkadaşlar.Bu işin tedavisi var denecek kadar rahat bir bakış acıları var olaya.Ben ise evlilik ile en azından bu gunahın kefaretini oderiz diye umut ederken bu gercekleşmedi.Kızın benden sonra 1-2 tane daha erkek arkadaşı oldu.Son erkek arkadaşıyla cinsel bir birliktelik yaşadığına dair bazı şeylerle karşılaştım.Bu cok zoruma gitti.
Sizce karşı tarafın birbirini seven ve bir birliktelik yaşamış iki gencin evlilik olayına bu kadar soğuk yaklaşması neden ?
Bu bu kadar basit bir olgumudur ?
Kız arkadaşım bu durumu kabullenmiş malesef ve bizim yeniden birlikte olup evlenmemize ilişkin bir cabası yok.
Benim ailemin ekonomik olarak kız tarafından daha geride olmamız nedeniyle bu evliliği istemiyor karşı taraf bunu da belireteyim.24 yaşındayım univeriste yeni bitti.Kız ise 20 yaşında.universite okumuyor..
Yorumlarınızı ve varsa bana karşı eleştirilerinizi de bekliyorum.
-
12-09-2019, 08:50:08