Selamun Aleykum ...
sozde muslumandım dinle bir ilikşim oruc ve cuma namazları kadardı .. Allah u Teala Nasip etti namaza başladım bir sure sonra bunun yetmediği yaptıklarımın hatalı olacağını duşunerek hocaları araştırmaya başladım ilk olarak Cubbeli Ahmet Hocayı baya takip ettim halen muhabbetim var Ehl-i Sunnet Hoca ilmi cok .. sonraları Osman Unlu Hocayı gordum şuan ağırlıkla onu dinliyorum anlatımı gayet net Huseyn Hilmi Işık tarafından yazılan Kitapları oneriyor Osman Hoca kendiside bana gore yerine şurada bu burada şu şekilde diye naklen anlatıyor hakikatkitabevinde kitaplara baktım gayet makul Osman Unlu Hocanın dediği Turkiyede Turkce olarak yazılmış bunun gibi kitap daha yok dedi bende almaya kadar verdim ustelik tamamen bedavaya bu kitapları elde etmek mumkun site uzerinden ucretsiz pdf şeklinde indirip okumak yada 50TL gibi komik bir rakama tum kitapları hizmete sunmuşlar (Tam ilmihal , Mektubat Tercemesi ve 12 adet farklı kitap )
kitapları aldıktan sonra okumaya başladım ozellikle ingiliz casusunun i'tirafları kitabı beni cok etkiledi ingilizlerin islam duşmanlığı hakkında cok guzel anlatılmış yapılan fitneler sokulan bid'atler falan .. Tam İlmihale konu konu baktım cok hatamı gordum gercekten calgılı ilahilerin yanlış olduğunu Mevlana Hazretlerinin ney calmadığını Donmediğini anladım Tasavvuf muziği sonradan uydurulduğunu anladım sonra diş dolgusu olanın Hanefi mezhebine gore Gusl , Abdest ve Namazda Şafii yada Maliki yi taklit etmesi gerektiği konusu cok detaylı olarak anlatılmış , Hoparlorle kılınan namazın Ezanın Kametin Sahih olmadığı anlatılmış delilleri ile hepsi orada ben bunu gordukten sonra kendimin Musluman olduğunu zannediyordum Allah u Teala korusun ecel gelseymişti imansız gidecekmiştim gercekten korktum tırstım bu işin şaka olmadığını anladım ...
bunu yazma amacım beni kurtaran bu kitapların ozellikle almama vesile olan Osman Unlu Hocadan bunu hazırlayan Huseyn Hilmi Işık rahmetullahialeyh e bir minnet borcumdur Ehl-i Sunnet yolunda kendimce Emrimaruf yapmaya calışıyorum onceleri cok hatam oldu tovbe ettim inşaAllah bu yoldan sapmadan gidebilirim Nefse ağır geliyor başta ama ya nefs bırakmıyor kolay değil ...