Konya'nın merkez Selcuklu ilcesi 4,5 buyukluğundeki depremle sarsılıdı. Deprem cevre il ve ilcelerden de hissedildi.
Konya'da 4.5 buyukluğunde orta şiddette deprem meydana geldi.
Boğazici Universitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitusu'nun verilerine gore, Saat 21.29'da kaydedilen depremin merkez ussunun Selcuklu ilcesine bağlı Sille koyu olduğu belirlendi.
Depremin etkili olarak hissedildiği yerleşim yerlerinde bazı evlerin yıkıldığı iddia edilyor..
HazaN Abla,Blue Abla,Ezlem iyimisiniz...
Cevap yazin lutfenn

hazan ablayla msnde konuşurken birden depremmmmmmmm depremmmm diye ileti yazmış ve hemen cıkmıştı....
Konya'da 4.5 buyukluğunde deprem
Deprem Olurken Radyodaydı Hazan Biraz Durdu EZLEM de radyodaydı galiba tam hatırlamıyorum sonra Hazan cocuklar cok korktu dedi cıktı Konya'da 4.5 buyukluğunde deprem
İnşallah İyilerdir Konya'da 4.5 buyukluğunde deprem
İnşallah Konya'da 4.5 buyukluğunde deprem
İnsallahh... Konya'da 4.5 buyukluğunde deprem
Teyzemde Konyada Oturuyor Fazla Bişey Olmamış Diyolar Sadece EVLER SARSILMIŞ Konya'da 4.5 buyukluğunde deprem
umarım onemlı bıseylerı yoktur.ALLAH daha beterinden korusun Konya'da 4.5 buyukluğunde deprem
Sahurda veya Sahura Dogru yine Sallanmıs Kuzenim Solemisti bu Seferki 4.7 Buyuklugundeymis.. Konya'da 4.5 buyukluğunde deprem
Merhaba arkadaşlar
gectiğimiz akşam malesef alışkın olmadığımız bir şekilde aniden sarsıldık. Yalnızdım kızım yanımda değildi ve gercekten cok korkmuştum. Yaşadığımız duyguları anlatmam gercekten imkansız 2. deprem ise uykuda yakaladı bizi o dahada korkunctu daha bugun eve girebildik. Cok şukur ne can kaybı nede mal kaybı oldu. Kaybolan sadece dengelerimiz oldu. Normal hayata donmemiz biraz zaman alacak sanırım
Merak eden tum dostlarımıza ve kardeşlerimize ilgilerinden dolayı teşekkur ederim. İyiyiz dahada iyi olacağız inşallah...

Cok teşekkurler HazaN Ablam...
Ne kadar cok merak ettim..
Haberde duyar duyaz foruu actım..