Yuzuklerin Efendisi filminden cıkmış bir sahne. Tıpkı yaratık Gollum! İnsanı andıran tuysuz bedeniyle oracıkta sereserpe ve cansız yatan yaratık bir canavar mı? Şimdi herkes bunu konuşuyor. Gectiğimiz yıl New York sahillerinde ortaya cıkan ve 'Montauk Canavarı' ismi verilen yaratığa benzeyen bir başka 'varlık' bu defa Panama'da hortladı.
Panama kentinin kuzey Cero Azul bolgesinde bir mağarada bir grup genc tarafından bulunan bu yaratık, şimdilik gizemin koruyor. Tuysuz bedeniyle yarı insan yarı hayvanı andıran urkutucu yaratığı gorunce genclerin korkarak 'canavar'a saldırdığı belirtiliyor. Cansız bedeniyle gol kenarında bulunan yaratık, şimdi 'Yeni Montauk Canavarı' olarak adlandırılıyor.
Yaratık bilimiyle uğraşan bilim adamlarının tespitlerine gore cinsi bilinmeyen bir kopek olma ihtimali var.
orada yatan canavar mı?
Tam Olarak Karar Veremedim Ama Konuları Acarken Biraz Daha Dikkatli Olmamız Bizim Ve Ailemiz İcin Daha İyi Olaiblir Gul Guzeli Tşekurler orada yatan canavar mı?
kotu bi haber oldu galiba ozur dilerim ilginc bişi die paylaşmıştım ben kalpsizx orada yatan canavar mı?
Hayır Cnm bnm Mesela Resmin Yanında Duzenleme KarakterLeri varya Onları Tam Yapamamışsın Konun Suepr Beyendimm Anladınmı Cnm...
Zeus İlqilenmiş Zaten Tmm

alınmadım yeniyim ben oğrenmeye calışıyorum forumu arada kusurlarım oluyo işte kusura bakmayın
orada yatan canavar mı?
Yaa Cnm tmm Yargılamadım zaten ben orada yatan canavar mı?
paylaşım icin tşkler msn sayfasındada gordum ilginc bi yaratık