Survivor unluler gonulluler yarışmasının sonuclanmasının ardından yarışmadan elenen Merve Buyuksarac, şok edici acıklamalarda bulundu.
*Survivorda sadece ben haksızlığa uğramadım. İnsanlar Acun Medyadan cekiniyor. Adadan elendikten sonra cok uzuldum. Yarışma sonrası Dominikte Acun Ilıcalı ile goruşmek istedim ama benimle goruşmedi. Sağ kolu Ebruyu gonderdi. Adadaki yayınlar adamına gore yapılmış.
*Mustafa Topaloğlu benden sonra 10. hafta elendi. Yuzme bilmeyen bir adam hepimizden fazla kalabiliyor. En cok zoruma giden ise ben adadan cıktıktan sonra Acun Medya calışanları bana diyor ki "Survivorda biz Mustafa Topaloğlu ile 10 haftalık elenmeyeceğine ilişkin sozleşme yaptık."
* Acun Medyadan haftalık odeme aldım. Paramı cok duzgun odediler. SMSlerin nereye gittiği belli değil. Noter diyorlar, hangi noter ismi belli değil. Benim imajımı bozdular. Oyle bir insan olmadığım halde herkes beni saygısız olarak kabul etti. Yemek verdiler. O kadar ac değildik. Gizlilik Sozleşmesinde yaşanları anlatmamız yasak . Ben bunu ihlal ediyorum goze aldım. Aykırı hareket etmenin bedeli 100 bin TL.