Endonezya eski Devlet Başkanı B.J. Habibie'nin torunu, Sri Fatima Marini Soedarsono, bir internet sitesi aracılığıyla tanıştığı Fuat Alperen Temiz ile Eyup Belediyesi Nikah Salonu'nda evlendi.
Masmaryanto ve Djulaeha Soedarsono ciftinin kızı Sri Fatima Marini Soedarsono (21), sanal alemde tanıştıktan sonra 2 yıl boyunca goruştuğu Fuat Alperen Temiz (21) ile Eyup Belediyesi Nikah Salonu'nda duzenlenen torenle dunyaevine girdi.
Ciftin nikah şahitliğini, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya, B.J. Habibie'nin kız kardeşi Sri Soedarsono ve Eyup Belediyesi Başkan Yardımcısı Sedat Şahin yaptı.Temiz ciftine nikah cuzdanını ise Burhan Kuzu verdi.
Endonezya eski Devlet Başkanı B.J. Habibie
Fuat Alperen Temiz, yaptığı acıklamada, resmi nikahlarını Turkiye'de, dini nikahlarını ise Endonezya'da kıydırdıklarını belirterek, “Uzun sure internette goruştuk. Birbirimizi gonderdiğimiz mailelerle tanıdık ve goruşmeye başladık. Askerliğimi bitirdikten sonra da evlenmeye karar verdik” dedi.
TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Kuzu ise Endonezya ve Turkiye arasında bir kardeşlik ilişkisinin bulunduğunu kaydederek, “Bu evlilikle bu kardeşlik pekişmiş oldu. Ciftimizi tebrik ediyorum ve bir omur boyu mutluluk diliyorum” diye konuştu. Endonezya Devlet Başkanı'nın Kızı Turklere Gelin Oldu
allah mesut etsin Endonezya Devlet Başkanı'nın Kızı Turklere Gelin Oldu
Allah mesut etsin... Endonezya Devlet Başkanı'nın Kızı Turklere Gelin Oldu
Mutluluklar dilerim Allah mesut etsin Endonezya Devlet Başkanı'nın Kızı Turklere Gelin Oldu
Bende 2.5 sene once Endonezyadan evlenen biri olarak kardesime mutluluklar diliyorum.
Allah mesud etsin. Inshallah bizimki gibi bir Indoturk(endonezya-turk mix) kizlari olur

fezacomputer' Alıntı:
Bende 2.5 sene once Endonezyadan evlenen biri olarak kardesime mutluluklar diliyorum.
Allah mesud etsin. Inshallah bizimki gibi bir Indoturk(endonezya-turk mix) kizlari olur

Genişletmek icin tıkla ...
tum kız babalarının kullandığı ortak ama guzel teselli
Allah mesut bahtiyar etsin inşallah

Allah razi olsun Endonezya Devlet Başkanı'nın Kızı Turklere Gelin Oldu
Altı aydır Endonezya da yaşıyorum. Evlilik konusunda yardım bekliyorum. Dışarıdan cok iyi gozukuyor ama Endonezyalı bir hanımefendi ile evlilik nasıl olurdu? Tabi yemek kulturu dışında