Daha 54. Eurovision yarışmasını geride bırakalı cok olmamışken gelecek yıl kimin katılacağı hakkında yorumlar başladı.Şu anki gundemde Murat Boz var. Bence de olabilir ha ne dersiniz?

Eurovision tutkunları şimdiden, gelecek yılki yarışmada Turkiye'yi Murat Boz'un temsil etmesi icin kulis yapıyor: Avrupalı genc kızlardan oy alırız

Hadise'nin "Dum Tek Tek" şarkısıyla 4'uncu sırayı aldığı, Moskova'da duzenlenen 54. Eurovision Şarkı Yarışması'nın uzerinden sadece birkac hafta gecmesine rağmen, Eurovision tutkunları gelecek yılki yarışma icin kolları sıvadı. Norvec'te gercekleşecek bir sonraki yarışmada Turkiye'yi temsil edecek sanatcı konusunda, Turk Eurovision tutkunlarını aklındaki isim ise, Murat Boz... Hayranları, 2010'da Turkiye'yi Murat Boz'un temsil etmesini arzu ediyor. Hatta bunun icin kulis calışmalarına başladılar bile.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta da "Eurovision 2010'da Turkiye'yi Murat Boz temsil etsin" adında gruplar kurulmaya başlandı. Ayrıca Eurovision'un resmi internet sitesinde de, yorumlarını yazan Turk Eurovision takipcileri, "Murat Boz gitsin" şeklindeki taleplerini burada da dile getirdi.

'GENC KIZLARDAN OY GELİR'
Sanal ortamda, "Seneye yarışmaya erkek gitsin. Bu kişi Murat Boz olabilir", "Bana gore Eurovision icin en uygun isim Murat Boz", şeklinde yorumlar yapan Eurovision tutkunları, Murat Boz'u isteme gerekcelerini ise şoyle ozetliyor: "Son 2 senedir 13-17 yaş arası genc kızların verdikleri oylar yarışmanın kaderini belirledi. Bizim de genclerin ve kızların oy verebileceği tarzda bir aday secmemiz lazım. Bu acıdan baktığımızda aklımıza ilk Murat Boz geliyor."
Eurovision icin Boz Kampanyası

Tabiyki olabilir ama benim tercihim değil.Artk Farklı Kişilerle katılmanın zamanı Geldi

(bkz:Sagopa Kajmer) Eurovision icin Boz Kampanyası

Daha bir sene var şimdiden eurovison duşunuyorlar
Benim adaylarım :
1.Adayım Ajdar Eurovision icin yeni bir beste yapar
2.Adayım Cuguli olabilir
Zaten her ulke komşusuna puan veriyor Biz Bu adaylarlada puan alırız cok fazla aday tartışmasına gerek yok Eurovision icin Boz Kampanyası

DarKın da dediği gibi yarışmaya katılanın pek bir onemi yok aslında ama Murat Bozun katılması guzel olabilir. Eurovision icin Boz Kampanyası

Ne eorovision ne de avrupa birliğine katılmayalım artık Hadise gibi Murat Boz da kasılıp kalakalcak 23 nisan cocukları gibi Eurovision icin Boz Kampanyası

Sertap haklı bir birincilik almıştı onun gibi bir başarı yakalayacak ikinci biri olur mu bilemiyorum ama bu kesinlikle Murat Boz olamaz bence Eurovision icin Boz Kampanyası

Populerlik ayrı birşey yarışma ayrı birşey Eurovision icin Boz Kampanyası

bence yarışmaya katılacak sanatcının tecrubesine ve sempatikliğinede onem verilmeli sonucta bir ulkeyi temsil edecekse bir anket yapılabilir bir kac aday icinden encok oyu alan gider yarışır buda benim fikrimdi Eurovision icin Boz Kampanyası

Sempatik cocuk neden olmasın Eurovision icin Boz Kampanyası

Genc kızlardan alacağı oyamı guvenpte katılacak. Aklım almadı.
Hadise neden genc erkeklerden oy almadı duşunmedi acaba. Kafama takıldı şimdi