Marmara ve Ankara dikkatli olsun!
25.06.2009
Meteoroloji, Marmara ve Ankara'nın Batı ilceleri icin kuvvetli fırtına ve dolu uyarısında bulundu.
Meteoroloji Genel Mudurluğu'nden yapılan acıklamada, Canakkale ve Edirne'nin il merkez ve bağlı ilceleriyle Balıkesir'in Ayvalık, Gomec, Burhaniye, Edremit ve Havran ilceleri ile Ankara'nın batı ilceleri Haymana, Polatlı, Ayaş, Beypazarı, Sincan, Kızılcahamam ve Gudul'de fırtına ve dolu yağışı beklendiği bildirildi.
Yetkililer, vatandaşların yaşanacak olumsuz koşullara karşı gerekli tedbirleri almaları konusunda uyarıda bulundu.
Alıntı.
Dun buraya bir dolu yağdı arkadaşlar gormeniz gerekirdi.Ben bu yaşıma kadar boyle bir yağış gormedim

Dun buraya bir dolu yağdı arkadaşlar gormeniz gerekirdi.Ben bu yaşıma kadar boyle bir yağış gormedim
Dunyadan haberim yok bizim buraya hic bişey yağmadı.Hatta dun akşam babannemdeydin hava o kadar guzeldi ki yemegi behcede yedik.
Maviş benim haberim yokken taşındınmı ne ettin..

ilahi Ezlemmmm taşınmadım hala ama inan taşınmayı cok isterim

Ne zaman yağdı dersen akşam ustu civarlarıydı tam saat veremiyorum once yağmurla başladı sonra doluya cevirdi.Abartmıyorum nohut tanesi kadar vardı
Ama haklısın cok kısa surdu cunku biz de fener alayı izlemeye dışarı cıktık

Blue teşekkurler haber verdiğin icin inşaallah zarara yol acmaz