cok uzgunum arkadaşlar hemde cokkkk
33 gundur tum Konyanın yana yakıla aradığı kucuk beyza hakkında bir haber cıktı ve keşke cıkmasaydı beynimden vurulmuşa dondum...
Allahım o anne ve babaya sabır ve dayanma gucu versin..
Haberi sizlerle paylaşmak istedim lutfen kimseye guvenmeyelim zaman cok kotu

Konya'da 33 gun once ekmek almak icin cıktığı evine bir daha donmeyen 4 yaşındaki Beyza Cokekoğlu'nun, komşu kadın tarafından olduruldukten sonra cesedinin sobada yakıldığı iddia edildi. Zanlı kadın gozaltına alınırken, icinde kemik parcaları bulunan soba da delil olarak adliyeye getirildi.

Konya Emniyet Mudurluğu Asayiş Şube Mudurluğu Cinayet Buro Amirliği ekiplerince yurutulen kapsamlı soruşturmada, cocuk ile birlikte en son gorulen komşu kadın Kezban U. takibe alındı.

Bircok kez konuyla ilgili ifadesi de alınan Kezban U'nun evine baskın yapan polis, evde sobanın icinde cocuğa ait olduğu belirtilen kemiklerini buldu. Gozaltına alınan Kezban U, Konya Adliyesi'ne cıkarıldı.

Gozaltına alındıktan sonra, cocuğun yakıldığı iddia edilen sobayla birlikte Konya Adliyesi'ne getirilen Kezban U. (23), olay gunu cocuğu boğarak oldurduğunu, ardından da cesedi sobanın icine odunlarla birlikte yerleştirip, kolonya dokerek yaktığını itiraf etti.

Zanlının, bakkaldan, annesinin eline yazdığı not kağıdındaki siparişleri alıp eve donen cocuğu kendi evine goturduğu, boğarak oldurduğu cocuğu sobada yakmaya başladıktan sonra, cocuğun aldığı ekmek ve yumurtaları aynı apartmandaki bir komşusuna gidip, kahvaltıda yediği oğrenildi.

Cinayet zanlısı kadının, cocuğun kaybolma olayından sonra olay yerine gelen gazetecilere “cocuğu son goren komşu” sıfatıyla celişkili acıklamalar yapması dikkati cekiyor. Kamera kayıtlarındaki bu acıklamalar, kadının endişeli ruh halini net bir şekilde yansıtıyor.

Beyza'yı olduren komşusu

Ayrıca, zanlı komşu kadının, cocuk kaybolduktan sonra dikkat cekmemek icin Beyza'nın ailesinin yanına sıkca uğradığı oğrenilmişti.

Ote yandan cesedi bulunan Beyza'nın annesi Asuman Cokekoğlu (20) ile dedesinin dun akşam, 'cocuğumuzun bulunmasına yardımcı olunur” duşuncesiyle bir televizyon programına katılmak icin İstanbul'a gittiği, acı haberi orada aldıkları, bu akşam 20.00 ucağıyla Konya'ya donecekleri oğrenildi.

Hurriyet Konyalı Kucuk Beyza

Soyleyecek hic bir laf yok.. Konyalı Kucuk Beyza

Acayip uzuldum yaaa. Ne istemişlerki kucucuk kızdan Cok da şirinmiş Allahım annesine babasına sabırlar versin O komşuyu kıtır kıtır kesmek lazım ne zararı varmış ki kucucuk kızın ona Allahım sen koru Yarabbim . Allah boyle bir şey kimsenin başına vermesin yaa cok uzuldum nerdeyse ağlıcam Hemde daha 6 yaşındaymış ya yazık dunyada neler oluyor Boyle insanları Allahım herkezden korusun Konyalı Kucuk Beyza

İnsanlık Nereye gidiyor ne diyeyim Aileye Allah buyuk sabır versin Konyalı Kucuk Beyza

Allah sabır versin ailesine .Boyle insanlardan da allah hepimizi korusun Konyalı Kucuk Beyza

Bu tur haberleri oldum olası okuyamam..İnanmıyorum inanmak istemiyorum.Bunu yapan insan olamaz. Allahım nasıl bir olaydırki kucucuk bir meleğin canına kıyabiliyorlar.Boyle insan sıfatıyla ortalıkta gezenleri Rabbim ıslah etsin..Tum yavrularımızı korusun. Konyalı Kucuk Beyza

adamlar artık elinde gelen her şeyi yapıyorlar.sanki dunyanın sonuna doğru gidiyoruz gibime geliyor.

Allah sabırlar versin Konyalı Kucuk Beyza

Bloom' Alıntı:
Acayip uzuldum yaaa. Ne istemişlerki kucucuk kızdan Cok da şirinmiş Allahım annesine babasına sabırlar versin O komşuyu kıtır kıtır kesmek lazım ne zararı varmış ki kucucuk kızın ona Allahım sen koru Yarabbim . Allah boyle bir şey kimsenin başına vermesin yaa cok uzuldum nerdeyse ağlıcam Hemde daha 6 yaşındaymış ya yazık dunyada neler oluyor Boyle insanları Allahım herkezden korusun
Genişletmek icin tıkla ...

AYNEN KATILIYORUM SANA BU İNSANLIK NEREYE GİDİYOR ALLAHIM SEN SONUMUZU HAYIR ET Konyalı Kucuk Beyza

Okurken insanın tuğlerini urperten bir olay boyle bir şeyi hangi insan yapabilir aklım almıyor.
Allah ailesine sabır versin Dayanılacak gibi değil Konyalı Kucuk Beyza

aman Allahım bu nasıl bi vahşet bunu yapan insan olamaz,inanamıyorum aklım almıyor cok uzuldum Allah ailesine sabır versin.