Engin Nurşani, Trafik kazası gecirdi durumu ağır Kendi kullandığı aracla kaza geciren genc sanatcının durumu ağır. 14 Eylul 2008 Pazar 23:36
Elbistan’dan Kahramanmaraş’a donerken kendi kullandığı aracıyla kaza geciren Turk Halk Muziği sanatcısı Engin Nurşani Kahramanmaraş Devlet Hastanesine goturuldu. Aractaki diğer kişiler kazayı hafif atlatırken Engin Nurşani’nin durumu cok ağır.Doktorları yaşama umudunun yok denecek kadar az olduğunu belirtiyorlar.
Engin Nurşani kimdir?
Gercek ismi Engin Ayhan 1984 Almanya Krefeld doğumlu...
Annesi Angelika Ayhan babası Ozan Aşık Ali Nurşani dir...
Babası aslen GaziAntep annesi ise Alman'dır....
Okul Egitimini Almanya da yaptı ve Lise mezunu...
Engin Nurşani dunyaya geldiğinde turkulerle tanıstı yani babasının turkuleriyle...
Surekli babası ile beraber ceşitli konserlere gitti ve 6 yasında saz calmaya ve turku soylemeye başladı....
Ve curayı eline alıp babasının desteği ile kendini cok iyi geliştirdi...
10 yaşlarında Turku soylemeye ve bağlama calmaya başladı...
Babası Ozan Ali Nurşani gittiği konserlere Engin'ide beraber goturup sahneye cıkartmaya başladı...
Aradan yıllar gectikce kendini daha da iyi yetiştirdi...
On Yedi yaşına geldiğinde kendini profesyonel bir album cıkarmaya hazır hissetti...
İlk etabta babası (Ali Nurşani) buna karşı cıktı cıkmasında haklı idi..
Cunku babası Ozan Nurşani 45 yıl icerisinde yaptığı bunca emeğinin karşılığını alamamıştı..
Engin Nurşani' ninde aynı durmlara duşmesini istemediği icin ona tepki gostermişti...
Ama Engin babasının haberi olmadan İstanbula geldi ve ve babasının kaset yaptığı muzik şirketine album icin baş vurdu...
Muzik şirketi Engin Nurşani' nin sesini ve yorumunu cok beğenip album calışmalarına hemen başladılar...
İlk albumu olan "Adına Bir Cizik Cektim" adlı kasetle muzik piyasasına merhaba dedi...
Bu supriz kasetle babasının karşısına cıktı...
Ozan Nurşani icin iyi bir supriz olmuştu ve artık Engin Nurşani bu yolda ilk ciddi adımını atıp adını duyurmaya başlamıştı...
Emin adımlarla sanatına daha da sıkı bir şekilde sarılmaya başladı..."Bana tek destekcim babam Nurşani olmuştur"... diyor Engin Nurşani...
"Beni Turk halk muzigi sevdalısı yapanda Babam Aşık Ali Nurşani olmuştur".... diyede ekliyor..
fakat ne acıdır kii hic bir basında ve haberlerde yer almamaktadıırrr
_Alinti_ cok uzuldum, inş en kısa zamanda iyileşir ve sevenlerinin arasına doner, dualarımız seninle ENGİN NURŞANİ

Acil şifalar dilieriz, dilerim en yakın zamanda iyileşir.. Allahım acil şifalar versin yar ve yardımcısı olsun inşallah
yine gencecik bir yurek

[PT][/PT]biz onu cok seviyoruz eminim dinleyenlerinin sevdiklerinin duası ona yardımcı olacaktır allahtan acil şifalar diliyorum.allah yardımcısı olsun daha cok genc umarım atlatır

Allahtan acil şifalar diliyorum allahtan acil şifalar diliyorum