Bu kedinin sesi sahibi icin cok değerli. Oyle ki 20 bin dolara mal oldu.
Onun bir miyav sesi icin tum parasını vermeye razı fedakar bir sahip o. Jean Kelly, bir anda sesini kaybeden kedisi Cadbury icin onca paranın değdiğini soyluyor

İngiltere'de sesini kaybeden kedisi icin kapı kapı veteriner gezen Jean Kelly, başlarda sessizliğe burunen kedisinin durumunun gecici olduğunu duşunse de daha sonraları bir gariplik olduğunu fark etmiş.

Kedisinin boğasında bir sorun olduğunu soyleyen veteriner, Cadbury adlı kedinin soluk borusunun tıkandığını ve bu yuzden ses cıkaramadığını endişeli sahibe acıklamaya calışmış.

Bunun uzerine harekete gecen kadın, kedisi yeniden miyavlayabilsin diye iki buyuk operasyon icin tam tamına 20 bin dolar odediğini soyluyor.

İki gun boyunca oksijen cadırında yaşayan 13 yaşındaki Cadbury, 4 ay suresince dea ozel bakım altına alınarak ve duzenli kontrollere giderek iyileşmeye ve ses cıkarmaya başlamış.

Veteriner kliniğinde gercekleşen ameliyatlardan sonra yeniden sesine kavuşan kedi icin sahibi Jean Kelly, "Bu parayla bir seyahate cıkmayı planlıyordum ancak biricik kedimin tedavi masraflarını karşılayabilmek icin bunu iptal ettim. Onemli değil. Bunu onun hayatı icin yapmam gerekiyordu. Şimdi ikimiz de rahat nefes alıyoruz" acıklamasında bulunuyor.

Cadbury ise sahibinin ayaklarının dibinde yine eskisi gibi gerinip miyavlıyor. Hem de tam 20 bin dolarlık 'miyav'larla!
:f11: valla bravo kadına. Hayvan sevgisi tam manasıyla varmış.
Kedininde sesine kavuşması sevindirici. İlginc gercekten cok bağlı olmalı kedisine .. bende yapardım

gercekten guzel bi haber bukadar hayvan duşmanı varken hayvan severlerin sagduyulu insanlarında oldugunu duymak inanın sevindirici benimde imkanım olsa aynı şeyi gozum kapalı yapardım hayvanlarında yaşamaya hakkı oldugunu onlarında bir cana sahip oldugunu hic unutmayalım.sevginin en sadık olanı asıl onlarda Teşekkurler gercekten guzel bir davranis.. emegine saglik Gizem guzel bir yazi calismasi ile gelmissin tesekkur ederiz.... Değerli bir davranış sergilemiş.

Teşekkurler Cemre. Cok guzel bir davranış ama
keşke bu duyarlılığın binde birini aclıktan olen cocuklar icinde gosterebilsek değil mi Teşekkurler