Nazmiye Demirel, Suleyman Demirel'i tanımıyor!..
Cumhurbaşkanı Suleyman Demirel hayatının en sıkıntılı gunlerini yaşıyor. Gunde 19 saat uyutulan 58 yıllık hayat arkadaşı Nazmiye Demirel'in Alzheimer hastalığı iyice ilerledi.
NE SEVİNEBİLİYOR NE UZULEBİLİYOR
Nazmiye Hanım cevresinde gelişen hicbir olayı anlamlandıramıyor. Ne sevinebiliyor, ne uzulebiliyor. Hatta, 58 yıllık hayat arkadaşı Demirel'i bile tanıyamıyor.
DARBE DONEMİNDE BİLE BU KADAR CARESİZ HİSSETMEDİM
Bu duruma cok uzulen Demirel'in, 'Darbe donemlerinde bile kendimi bu kadar caresiz hissetmedim' dediği belirtiliyor. Suleyman Demirel'in, en kritik goruşme aralarında bile Nazmiye Demirel'in sağlığı ile ilgilendiği, cok şohretli bir din alimine haber gondererek, 'Lutfen Nazmiye Hanımın sağlığı icin dua edin' ricasında bulunduğu konuşuluyor...
M.Ali Erbil Canlı Yayında Titreyerek Ağladı
Gungoren’de 17 kişinin olumune neden olan bombalı saldırı şovmen Mehmet Ali Erbil’i derinden sarstı. Carkıfelek’in canlı yayınında titreyen ve gozyaşı doken Erbil, herkesin merak ettiği soruyu da sordu.
Kanal 1’de ekrana gelen Carkıfelek yarışmasının bu akşam canlı yayınlanan bolumunde şovmen Mehmet Ali Erbil, Gungoren’de yaşanan bombalı saldırılarda 4’u cocuk 17 vatandaşımızın can vermesinin uzuntusunu izleyenlerle paylaştı.
Teroru lanetleyen Mehmet Ali Erbil, "Gercekten bugun millet olarak yastayız. Bu acı hepimizin acısı, insana yonelik bu alcakca saldırı hicbir amaca hizmet edemez. Dunyanın en gunah şeyi insan canına kastetmek. Ama biz cok buyuk bir devletiz. Birlik, beraberliğimizi hicbir şey bozamaz. Ne yapsalar bozamazlar" diye konuştu.
Kopya Ciller Ağlaya Ağlaya Bir Hal Oldu
Muge Dağıstanlı ve Gulşen Yuksel’in sunduğu ‘’Orada Neler Oluyor’’ programına Tansu Cillere benzemek icin estetik operasyon geciren manken Ciğdem Savaş konuk oldu.
Kredi kartına 12 taksit yapan ilk manken olan ve ‘’Cumhuriyet Kadınları’’ projesi icin Tansu Cillere benzemek adına 7 saat suren operasyon geciren Ciğdem Savaş ‘’Reklam yaptığım duşunuluyor, uzerime cok geliniyor. Cok gururlu ve kararlı bir yapım var, bandajlarım cıktıktan sonra kesin kararımı belirteceğim. Diğer operasyonlardan vazgecebilirim. Aslında ameliyat oncesi vazgecmek istedim ama "reklam yaptı" demesinler diye kararımdan donmedim. Bu kadar eleştirileceğini bilseydim yaptırmazdım. Şimdi pişmanım’’ acıklamalarının ardından gozyaşlarını tutamadı.
Nazmiye hanıma uzuldum

Gungoren’deki bombalı saldırıyı bende şiddetle kınıyor ve tum hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum .

3.Haber hakkında yorum bile yapmaya değmez..
Teşekkurler arkadaşımm.. İlk haber uzucu

Teroru kınıyoruz.... Masum insanlara uzanan eller kırılsın.... Avrupa Yakasından 2 Ayrılık DahaVolkan, Gaffur, Şesu gibi yıldızlardan sonra Avrupa Yakası'ndan da bu yıl iki yıldız ayrıldı. Ayrılık kararı Plato film tarafından da doğrulandı. İşte ayrılan iki yıldız.
Avrupa Yakası’ndan iki fire daha
Bana sorarsanız, dizinin en başarılı, en yetenekli isimlerindendi. Gercek ismi Vural Celik, dizideki adıysa kimi zaman Kubilay, kimi sahnedeyse Gulenay şeklindeydi. Avrupa Yakası’nda iki karakteri birden canlandırmıştı. Oyunculuktaki başarısı ve diziye kattığı tadının yanı sıra, soylediği şarkılarla ve guzel sesiyle de hafızalarımıza kazınmıştı. Dilimize, “... gordum seni” ifadesini o kazandırmıştı. Avrupa Yakası’nı izleme nedenlerimin başındaydı.
İki onemli eksik
Kubilay, Avrupa Yakası’ndan ayrılmış. Ayrılan sadece Kubilay olsa iyi. Yılların deneyimli ismi, Avrupa Yakası’nın annesi İffet Hanım yani Humeyra da diziyi bırakmış. Yani Tahsin Bey yeni sezonda eşi olmadan ekrana cıkacakmış. Zaten oğlu Volkan’ı (Ata Demirer) da askere gondermişti. Ata, askerlik gorevini bitirip bir turlu geri donememişti. Şimdi annesini kim bilir nerelere gonderecekler?
Yeni sezona, bu cok onemli iki ismin eksikliğiyle girecekler. Gaffur’un (Peker Acıkalın) ve Volkan’ın gidişinden sonra bu dizi eski tadını bulamaz diye yazmıştım. Şimdi iki onemli isim daha gitti Avrupa Yakası’ndan. Dizinin yapımcısı Plato Film ekibi bir mektup gondermiş. Aramızda hicbir tatsızlık yaşanmadı, dostca ve iki taraf ortak ayrılık kararı aldık demiş. Gecen sezon, diziyi bariz şekilde Burhan Altıntop (Engin Gunaydın) sırtlamıştı. O kadar başarılı bir karakter yaratmıştı ki, kimsenin yokluğunu aratmamıştı. Burhan, gidenlerin acığını tek başına kapatmıştı. Şimdi işi iyice zorlaşacak. Kendi rolu de dahil olmak uzere tam beş kişilik oyun cıkartmak durumunda kalacak. Avrupa Yakası ekibine son bir kez daha Burhan’a gozunuz gibi bakın diyorum. Bu soylediğim artık bir tahmin olmaktan coktan cıktı Burhan da giderse, Avrupa Yakası’nı kimseler seyretmez, adım gibi biliyorum.