EURO 2008 Uluslararası lisans anlaşmaları nedeni ile ATV Turksat 2A uydusu uzerindeki yayınını mac saatlerinde şifreli olarak verecek. İşte EURO 2008 maclarını izlemek isteyen uydu anten kullanıcılarının yapması gerekenler...
1. Uydu alıcınızın BISS şifre cozebilme ozelliğine sahip olması gerekmektedir. Uydu alıcınızın menusunde 'CAS', 'Key Girişi', 'CAS System', 'CAS Keys' veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menusune gelin. Acılacak menude yer alan şifreleme tiplerinden (Şifre Tipi, Cas Type vb.) Biss olanını secin.
2.Acılacak menude yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin.
ATV icin: Biss ID: 0×1FFF (eğer 6 haneli ise 0×001FFF),
Key Değeri: 1000000000000000 (eğer 12 hane varsa 10000000000000)
3. Şifreyi kaydedip menuden cıkın, uydu alıcınızı kapatıp acın.
Not: Mac yayınları, Turkiye icinde catı anteni (karasal vericiler) Kablo TV ve Digiturk uzerinden herhangi bir işleme gerek kalmaksızın izlenmektedir.
Alıntıdır
paylaşımın icin cok saol HazaN abla ben de cok uyuz olmuştum şifreli yayına gectikleri icin ... eski anteni iiki cozmemişiz bu gecelik anteni taktık canım

yardımcı olun,cozen arkadaşlardan acillll yardım lutfennnnn.....
Eco' Alıntı:
yaa arkadaşlar biz beceremedik,

yardımcı olun,cozen arkadaşlardan acillll yardım lutfennnnn.....
Genişletmek icin tıkla ...
Ben de bi şevkle aldım şifreyi ama beceremedim Bilgi ve yardım icin cok teşekkurler hazan.. Buyuk ihtimalle uydularınızda BISS ozelliği yok HazaN Ablamın da belirttiği gibi..Ben de denedim denedm bir turlu beceremedim..

Buyuk ihtimalle uydularınızda BISS ozelliği yok HazaN Ablamın da belirttiği gibi..Ben de denedim denedm bir turlu beceremedim..

Genişletmek icin tıkla ...
Saol arkadaşım ya ben de goturmeyi duşunuyodum zaten alıcıyı demek ki oluyomus ii hemen olsun bu arada tekkrar saol...