Bilgi ve paylaşım icin teşekkurler wish Ah be wish birde metot versen nasıl bırakıcaz
hem yariyariya azaltsak odulun yarısını kazanırmıyımki.
Bu işin şakasıydı tabiiki
Sigarayı bırakmayı başaran kişi sağlık la odul alıyor zaten
İnşallah bırakanlar kervanına katılırız bizlerde Ben 33 ay oldu bırakalı katılsam kazanırmıyımki
benim en buyuk odulum sağlığım oldu
bırakamayan arkadaşlarımada allah yardım etsin birazda kendileri cabalasınlar tabikidee bilgi ve paylaşım icin teşekkur. Ya ben bırakmak istemiyorum ki

once sigarayı bırakmak istemeliyim aksi halde imkanı yok 8 bin değil 108 bin ytl verseler olmaz

Kimseler kızmasın sacmalıyor demesin bu benim kişisel tercihim napiim benide boyle kabul edin artık Ben vereyim 8000 ytl karışmasınlar sigarama yahu...

Bende bırakmak istemiyorum sigaram turk kahvem ben mutlu bir ucluyuz...
Ama bırakmak isteyen arkadaşlara ne mutlu inşallah bırakırlar... Sigara icen arkadaşlarımızın en kısa zamanda bırakmasını diliyorum.Biraz zor oluyor belki ama

Gucumu kullanamadıgım ve yenildigim tek konu.. Sanırım icmeyi sevenlerdenim

keşke soylediğin ya da soylemek kadar bırakmasıda kolay olsa.
1.bu kadar dert varken
2.ekonomi duzgun deil işsizlik cokken
3.Mezarda emeklilik varken
4.dert ustune dert eklerken
5.Ben bu yazıyı yazarken hala iciyorsam zor ??? secret ???' Alıntı:
keşke soylediğin ya da soylemek kadar bırakmasıda kolay olsa.
1.bu kadar dert varken
2.ekonomi duzgun deil işsizlik cokken
3.Mezarda emeklilik varken
4.dert ustune dert eklerken
5.Ben bu yazıyı yazarken hala iciyorsam zor
Genişletmek icin tıkla ...
boyle duşunurseniz tabiki cok zor ama bence bi deneyin inanın cok zor değil isteyince oluyor
ben istedim ve oldu umarım tum isteyenler başarılı olurlar sadece sağlıklı olcağınızı duşunmeniz yeterli cevreye verdiğiniz zararları maddiyatı yada diğer tum etkenleri boşverin bence bir kez olsun deneyin
abartttımmı ne sabah sabah
Teşekkkurler Wish emeğine sağlık kacırdığım bi konuymuş harika bir paylaşım olmuş wish guzel paylasım ıcın tsk ler..
ben 19 sene oldu bırakalı odulum saglıgım tsk ler