Mesela hepimiz kemal unakıtanın neler yaptığını biliyoruz ama adamın umurunda değil. Son vurgununu ozel hastaneler zinciri acmakla yaptı ve bunda da yetkisini kullandı. Ozel hastanelerin alacağı katkı payı %100 arttırıldı.
Sanırım sektore giriş hikayeside bu
Linkleri gormek icin uye ol Giriş yap veya uye ol.
Ya demeyin bole şeyler Sayın Unakıtan calışıyoooorrrrrrrrr, elinden geleni yapıyor, gecesini gunduzune katıyor daha onceki pek cok kişi gibi kendi kasasını doldurmak icin... Hayır daha ne yapsın bakın yurt dışından bile hastalar geliyormuş... bizdeki hastalara bakım super olunca hasta ihracatına başladık zaten bizde hep ihracat yapılır ithalat kimin umrundaki ozelleştirmelerde soylediği en meşhur sozleri " babalar gibi satarım", "satışa cıkıyoruz, karlı karsız ne varsa satarım", "parayı veren duduğu calar"
muhalefet istifaya cağırıyor ama...... Almanya da 15 yıl once calışma bakanıydı sanıyorum kayın biladeri bakanlık klişeli
kağıdı ile buyuk bir markete teklif mektupu yazıyor
ertesi gun basına yansıdı bu haber bakanın bilgisi dahilinde olmamasına rağmen o akşam
istifa etmişti
Bizde malesef dosyalar acılır deliller sunulur ama ne hikmetse hic onur meselesi yapıp istifa eden yok
sadece hırsları icin siyaset e atılıyor ve sadece hırsları icin gorev yapıyorlar A parlament B parlemen
ayırmıyorum hepsi oyle cunku bu benim fikrim tabiiki. Arkadaşlar ben meclisteki koltuklara buluyorum sucu ne hikmetse oturan kalkmak istemiyor kalkana kadarda yastıklar doluyor

cocukların geleceğini satan,susan halbuki sustukca birgun sıranın onada gelecegini veya bir gun bunun
ceremesini cocuklarının odeyecegi, duşunemeyen sorgulamayan bizleriz,dokunulmazlık yasaları var
herkese dokunuluyo bi onlara dokunulmuyoo neden acaba 70 milyonun kul hakkını yiyolarr,gozumuzun
onunde ve bislerde bi gusel alkışlıyoruz hakediyormuyuz acaba butun bunları die soruyorumm,siz buyukler
ve sizin buyukleriniz neden sustunuzz,!!!!!
Allah sadece yanıma kul hakkıyla gelmeyin dio,bukadar milletin kul hakkını yiyenler bunu hesabını ahirette
nası odicekler?????????
hırsı ve kendi cıkarları icin devletin başına gelenler bislere ne verebilirkii yakında satılcak bişi
kalmicak ozaman noolcak,Ulkeyimi satıcaklar ben anlamadım..............
Paylaşım icin kutluyorumm wish