İbo Show Artık TRT'de...
TRT Genel Muduru İbrahim Şahin'in, 1.5 ay once silahlı saldırıya uğrayan Ozcan Deniz'in vurulmasının ardında mafya bağlantısı bulunduğu iddiaları uzerine sanatcının 26 bolumluk sozleşmesini 15'inci bolumde feshettiği oğrenildi. Ozcan Deniz ile yollarını ayıran TRT, İbrahim Tatlıses'in kapısını caldı ve İbo Show'u kendi ekranlarında yapmasını istedi.
Ekim ayından bu yana ekrandan uzak olan Tatlıses, TRT'nin teklifini geri cevirmedi. Unlu turkucunun dışarıdan hazırlayıp TRT'ye kaset olarak teslim edeceği program icin bolum başına 65 bin YTL alacağı oğrenildi. Tatlıses'in programı onumuzdeki ay ekrana gelecek. Ben şahsen onun program yapmasını istemiyorum sadece o değil butun yuzu eskimiş programcıların Hulya Avşar,Mehmet Ali Erbi vs..Artık aynı yuzleri aynı programları gormekten bıkmış durumdayım.Aman cıkıp topuklarıma sıkmasın şimdi

Bence uzak kalmak lafmi hic tv ye cikmasa tam super olurdu Yawww ben TRT yi protesto ederim valla. İzlemiyorum artık... Bana sorsalar LOST un tum sezonlarını TRT de oynatırım... Gerci Cem Uzanın secim vaadiydi bu ama secilemediki... hic gosterilmesede olur tv ile hic aram yok. emeğine sağlık JENNY Ozcan Denizi tercih ederdimm ama oda tamamlayamadı yazık

Ayrıca sana tamamen katılıyorum Jenny nedense yenilikci olamıyoruz
her konuda boyle.
Paylaşım icin teşekkurler.