"Deli" adlı parcasıyla dun geceki yarı finalde sahne alan grup, en cok oy alan ilk 10 arasına girmeyi başardı ve finale gitmeye hak kazandı.
Eurovision'da bu sene Turkiye'yi temsil eden Mor ve Otesi grubu performansını sergiledi. Performans sonrası salonda buyuk alkış koptu.
İŞTE OYLAMA SONUCU...
Yarı finali gecen ulkeler:
-Ukrayna
-Hırvatistan
-Arnavutluk
-İzlanda
-Gurcistan
-Danimarka
-İsvec
-Letonya
-Turkiye
-Portekiz
(Ulkeler puanlarına gore acıklanmadı. En yuksek oyu alan 10 ulke rastgele secilerek acıklandı.)
FİNAL BU CUMARTESİ
Final bu cumartesi yapılacak. Programı 21.25'te TRT1, TRTINT ve TRTTURK kanalları yayınlayacak.
BİNLERCE KİŞİ COŞTU
19 ulkeyle birlikte ikinci yarı finalde 3. sırada sahneye cıkan Mor ve Otesi, 20 bin kapasiteli Belgrad Arena Spor Salonu'nda, yaklaşık 11 bin kişinin onunde canlı performans yaptı.
Parcalarını sunarken sahnede zıplayan gitaristleriyle dikkati ceken Mor ve Otesi, salonda aralarında Turkler'in de bulunduğu binlerce kişiyi costurdu.
AYAKTA ALKIŞLANDIK
Yaklaşık 3 dakika suren performans sonunda salonda bulunan seyirciler Mor ve Otesi'ni ayakta alkışladı. Turk, Azerbaycan, Yunan, Makedon ve İsvec gibi bayraklarının salonda coğunluğu oluşturması dikkati cekti.
SAHNEDE PARLAK ŞOV
Umit Unal tarafından her bir grup uyesinin ozelliklerine uygun olarak hazırlanmış siyah giysileriyle, vokal ve gitarda Harun Tekin, basgitarda Burak Guven, bateride Kerem Kabadayı ve solo gitarda Kerem Ozyeğen Mor ve Otesi grubu olarak sahnede parlak bir şov sergiledi.
Mor ve Otesi, Avrupa Yayın Birliği EBU ve Sırp Resmi Televizyon İstasyonu RTS tarafından organize edilen ve 20 canlı kameranın kullanıldığı yayında, şarkısını sunarken unlu koreograf Beyhan Murphy tarafından hazırlanan mimik ve jestlerle de ayrıca beğeni topladı.
KIRK HOKKABAZ GORUNTUSU DİKKAT CEKTİ
Şekip Davaz tarafından hazırlanan ve sahnenin arkasını susleyen kırk hokkabaz goruntusu, yarışmada seyircilerin gozunde değişik bir goruntu yarattı.
Yarışmayı TRT 1 ve TRT-INT canlı olarak yayınladı. Vallahi sabah radyo da dinledim, almanlar sahne deki performansa
bayilmislar, muthisti ,en buyuk favorilerden biri dediler
agzim acik kaldi, bakalim yarin gece gorecegiz?

Sinemaya gidecektim kararsiz kaldim simdi.
Bu arada Indy gosterime girdi haberinide veriim yani mor ve otesi insallah yuzumuzu guldurur
paylaşım icin tesekkurler hazan emeklerine sağlık Ya ama ama benim niye haberimm yok allaa allaa ne cabuk vakti geldi Eurovision vaktii ya... Gunler cabuk gecmeyemi başladı yoksa.... Bakiyim evet yaa benim şafak 280 den 145 e duşmuş bile...
Forumdaş: En iyi şafak tuketici... Vala ben şarkının hastasıyım bence 1.ler şimdiden benim icin.. chemist' Alıntı:
Forumdaş: En iyi şafak tuketici...
Genişletmek icin tıkla ...
Nasıl yani sen şimdi bize omur torpusu mu demek istedin
offf chemist offff o rahattan sonra normal hayata nasıl adapte olacaksın sen Bilgiler icin teşekkur Hazan
başarı ile donerler inşallah HazaN' Alıntı:
offf chemist offff o rahattan sonra normal hayata nasıl adapte olacaksın sen
Genişletmek icin tıkla ...
Yaa rahat olduğumu kim soylemiş allaa allaa dağ taş dolaşır dururum... Şimdi sendemi askerlik yan gelip yatma yeridir mi demek istiyosun allaa allaa. Valla ben yan gelip yatmıyorum.. genelde sırt ustu favorimdir.
İşin şakası tabi sorunun cevabını bendee bilmiyorum.. sahne perfonmansları iyiymiş coşturmuşlar ortalığı inş. finalde de yuzumuzu guldururler ...