Selin Demiratar’ınilginc talepleri nedeniyle ‘Adanalı’ dizisinin kadrosundan cıkartıldığı belirtildi

“Adanalı”nın cuma gunu ekrana gelecek olan bolumunde senaryo gereği oldurulecek olan Selin Demiratar, “İdil Başkomiseri” oynadığı diziden kendi isteğiyle ayrıldığını acıklamıştı. Ancak dizinin yapım şirketi Surec Film’den gelen bilgiler ise Demiratar’ın kaprisleri yuzunden işinden olduğu yonunde.
Dizinin Maraz Ali’si Mehmet Akif Alakurt’la da yaklaşık bir yıldır birlikte olan Demiratar, diziden aslında 39. bolumde ayrılmayı istediğini soyledi ve “Bu sezon zaten dizinin hikÂyesi de, konsepti de değişti, gecen yıl başladığımız gibi devam etmedi.
Dizinin kitlesi değişince musaade istedim ama yapım ekibimiz 47. bolume kadar devam etmemi istedi, ben de 7 - 8 bolum daha cektim ve ayrıldım. Kariyerim acısından başka bir projede yer almak istedim. Bir sorun yok. Mehmet(Akif Alakurt) diziye devam ediyor, ben de sete ziyarete gidiyorum” dedi.
Ancak Demiratar’ın kendi isteğiyle değil, yapımcının isteğiyle dizide oldurulduğu ortaya cıktı. İddiaya gore Demiratar, sevgilisi Mehmet Akif Alakurt ile başrolu paylaşmasının da etkisiyle sette surekli kapris yapmaya başladı. Sabah akşam suşi ve kebap isteyen, 03.00’te ozellikle bir pizza zincirinden pizza talep eden, cekim yerlerini beğenmeyen, istenen performansı da gosteremeyen Demiratar, yapım ekibinin sinirlerini fazla zorlayınca konu yapımcı cift Ali ve İnci Gundoğdu’ya intikal etti.

Ozur kabul edilmedi
Demiratar’ı iki kez karşılarına alıp konuşan cift, sonuc alamadı. Bunun uzerine Gundoğdu cifti, Demiratar’a iki hafta once “Haftaya seni olduruyoruz” diye haber yolladı. Yapımcılardan ozur dileyen ve benzer durumları tekrarlamayacağını soyleyen Demiratar’ın isteği kabul edilmedi ve diziye veda etmek zorunda kaldı.
Dizinin bu bolumune Kıvanc Tatlıtuğ ile flort eden 2009 Turkiye Guzeli Ebru Şam, komiser Esra karakteriyle katıldı.

Kaynak: Milliyet Gazetesi