Porsiyon: 4-6 kişi
Hazırlama süresi: 25 dakika
Pişirme süresi: 10 -12 dakika

  • 24 adet kiraz domates (ikiye kesilmiş)
  • Konserve ton balığı (yağı süzülmüş)
  • 100 gr siyah ve yeşil zeytin
  • 2 adet yeşil soğan (irice doğranmış)
  • 1 adet kereviz sapı (dilimlenmiş)
  • 1 adet havuç (irice doğranmış)
  • 1 diş sarımsak (ince doğranmış)
  • Bir tutam maydanoz ( ince doğranmış)
  • Bir tutam taze fesleğen (irice doğranmış)
  • Taze çekilmiş karabiber
  • Tuz
  • 1/4 su bardağı zeytinyağı...

TON BALIKLI VE ZEYTİNLİ KELEBEK MAKARNA/tekrar konu