Serdaaaaaaaaaaar Gokaaaaaaalp
Serdar Yayında radyo programının sunucusu.
hafta ici her gun gulmekten yarılmak, moraliniz pert iken duzelttirmek istiyor iseniz bu adam tam size gore.
İlgi alaka icin geldim kusur arıyorum sevmem diye giderseniz hic dinlemeyin.
Envai ceşit şaka yapıp kahkalara boğan adam.
28 yaşında, 29 una girecek ve boks ile ilgileniyor.
Araba ve kopekleri cok sever efenim, programında gulmek, ağlamak, huzunlenmek, korkmak gibi zıt kavramları her an bulabilirsiniz.
Ama daha cok gulersiniz
Ceşitli zamanalrda illerimizi dolaşarak paneler duzenliyor, gulmekten yarılma garanti. Tabii Panel gosteriye donuşuyor o ayrı
(Gosterilerinde kişi, yaş ve para sınırlaması yoktur)
youtube'dan serdar gokalp diye arattığınızda bir cok şakasını bulabilirsiniz.
Bıcaklama Şakası, Papatya Şakası (Bu iki şakada cocuklar salya sumuk ağlıyorlar)
DNA, Hamilesin Şakaları.. bu şakaları ve daha fazlasını dinlemek icin youtube sitesini ziyaret ediniz.
Konuyla ilgili diğer konular:
Serdar Yayında
S-Comedia
İşteeee 'sesi guzel pislik!' ~ İyi ki varsın iyiki programını yapıyorsun.

Serdar Yayında radyo programının sunucusu.
hafta ici her gun gulmekten yarılmak, moraliniz pert iken duzelttirmek istiyor iseniz bu adam tam size gore.
İlgi alaka icin geldim kusur arıyorum sevmem diye giderseniz hic dinlemeyin.
Envai ceşit şaka yapıp kahkalara boğan adam.
28 yaşında, 29 una girecek ve boks ile ilgileniyor.
Araba ve kopekleri cok sever efenim, programında gulmek, ağlamak, huzunlenmek, korkmak gibi zıt kavramları her an bulabilirsiniz.
Ama daha cok gulersiniz
Ceşitli zamanalrda illerimizi dolaşarak paneler duzenliyor, gulmekten yarılma garanti. Tabii Panel gosteriye donuşuyor o ayrı
(Gosterilerinde kişi, yaş ve para sınırlaması yoktur)youtube'dan serdar gokalp diye arattığınızda bir cok şakasını bulabilirsiniz.
Bıcaklama Şakası, Papatya Şakası (Bu iki şakada cocuklar salya sumuk ağlıyorlar)
DNA, Hamilesin Şakaları.. bu şakaları ve daha fazlasını dinlemek icin youtube sitesini ziyaret ediniz.
Konuyla ilgili diğer konular:
Serdar Yayında
S-Comedia
İşteeee 'sesi guzel pislik!' ~ İyi ki varsın iyiki programını yapıyorsun.