Sınıf dizisi atv ekranına taşındı

KALİTELİ dizilerle ilgili olumlu eleştiriler yazmaya korkar oldum. Cunku "Maşallah" dediğim bebek, uc gun yaşamıyor! Show TV'nin dizisi Sınıf'ın ilk bolumunu izlediğimde cok etkilenmiştim. Beni ilk bolumuyle icine alabilen ender dizilerden biriydi. Ayrıca muzikleri de enfesti. Ama gelin gorun ki, o da "Var mısın Yok musun?" yarışmasının "kurbanlarından" biri oldu. Gunu değişti, saati 22.30'lara alındı ve sonunda yayından kaldırıldı. Elinde kandil, ekranda kalite arayan bendeniz, bu kayba da uzulmuştum. Ancak mujdeli haberi, dizinin yapım firması BKM'nin yoneticilerinden aldım. "Sınıf" dizisi pek yakında atv ekranlarında yeniden izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. "Sınıf" adeta bir sinema filmi titizliğinde cekilmiş, dijital teknoloji harikası gorsel efektlerle suslenmişti. Ancak unutulmaması gereken bir gercek var. Bizim ortalama dizi izleyicisi, fazla karışıklıktan, susten pusten hoşlanmaz. Dizinin ilk bolumlerindeki flashback (zamanda geriye donuş) sahneleri kafa karıştıracak cinstendi. Bir de başrol oyuncularının daha inandırıcı ve gayretli olmalarında fayda var. Bu kucuk puruzler giderildiği taktirde "Sınıf" ın ikinci şansını iyi kullanacağını duşunuyorum.

Yuksel Aytuğ Sabah gazetesi Gunaydın eki

KAYNAK

http://www.sabah.com.tr/gny/haber,11...359101E30.html