Yeni kuşak oyuncu Merve Boluğur

Dizideki hırslı, hatta takıntılı ve icten pazarlıklı Ayşegul rolunden cok memnun olan Merve Boluğur oyunculukta kendini zorlamayı seviyor. Bir oyuncuda olması gereken ozellikleride şoyle sıralıyor; "Bir; oyuncu işini severek yapmalı. İki; disiplinli olmak şart. Uc; oyuncu gorsel ve ruhsal olarak da kendine iyi bakmalı.

'Kucuk Sırlar'dizisinde fettan, icten pazarlıklı ve hırslı Ayşegul'u canlandıran Merve Boluğur rolunu seviyor. O kadar seviyor ki Ayşegul karakterini buyuk bir inancla savunuyor. Ama guzel oyuncu zaten mesleğine aşık. İşini bu kadar seven biriyi' soyleşmek, on bilmem ama bana keyif verdi.

Memo ve Ayşegul arasındaki duygusal bağ, Ayşegul'un bambaşka bir yonunu gosterdi bize. Aslında duygusal bir tarafı da varmış demek ki. Bu yuzden mi o kadar hırslı hayata karşı?
Aslında o haliyle kalmayı kendisi de isterdi ama hayatın bazen bize yaşattığı bazı şeylerden dolayı karakterimizi daha farklı yansıtabiliyoruz.

Koşe yazarlığı teklifine Ayşegul'un sıcak bakması onu hayranlarıyla başka bir platformda buluşturabilir mi?
Her bolumdeki Ayşegul'un koşe yazısını www.kucuksirlarim.com bloğunu takip edebilirsiniz. Bence Ayşegul'un takipcileri icin cok guzel bir fırsat. 'Kucuk Sırlar’a da ulaşabilirler. Takip ettiği moda blogları dinlediği muzikler, beğendiği modacıların da bilgilerine ulaşabilecekler. Tamamen Ayşegul'e ve Ayşegul'u sevenlere ozel bir yer. Tabii ki aynı zamanda her bolumde yaşanılan 'kucuk sırlar'ı da sizinle bloğumuzdan paylaşabileceğiz.

Ayşegul'un koşe yazılan tum oyunlarını acığa cıkaracak mı?
Evet, dizinin diğer karakterleri ile ilgili tehlikeli durumlar soz konusu. "Ayşegul rolunu cok seviyorum"

Ayşegul karekteri icin sizin icin ne kadar onemli? Oynamak istediğiniz bir rol var mı?
Hayatıma cok etki eden ve gercekten cok severek oynadığım bir rol. Oynamak istediğim daha farklı roller var elbette. Her projede farklı karakterleri canlandırmak istiyorum.

Kırmızı rujla o kadar ozdeşleştiniz ki ben bir kozmetik firmasının sahibi olsam, sizinle reklam cekerdim. Bu tarz reklam teklifleri alıyor musunuz?
Goruştuğumuz projeler var fakat şu anda netleşmiş değil. Rujun rengi ile ilgili cok fazla reaksiyon alıyorum, markasına kadar merak ediliyor. Hatta normalde kırmızı ruj kullanmayanlann bile başladığını duyuyorum. Gunluk hayatımda kullandığım tek makyaj urunu de kırmızı rujumdur .

Dizi başladığından beri Sinem Kobal'la aranızda bir rekabet soz konusu oldu, hatta Sinem'in bu duruma sinirlendiği yazıldı. Aranız nasıl? Set dışında da goruşuyor musunuz? Herşeyin doğrusunu sizden duymak isteriz.
Başından beri bircok haber cıkıyor. Ben ilgi ceken ve başarılı olduğunu duşunduğum kişilerin bu tarz haberlere her zaman maruz kaldığını duşunuyorum. Sonucta bir iş yapıyoruz. Herkes elinden geleni yapmaya calışıyor. Bu tarz haberlere takılmıyoruz. Zaten takılırsak normal yaşantımızı sağlıklı şekilde yurutemeyiz.

'Ayşegul' karakteri cok hırslı. İstediğini almadan vazgecmeyen bir tip. Sizin boyle takıntılarınız var mı?
Gonulden istediğim şeylerin sayısı cok az. Bu yuzden istediğim şeylerin olması adına bir takıntım var. Ama olmuyorsa da "Hayırlısı" deyip gecebiliyorum.

Unlu olduğunuzu ilk ne zaman ve nerede anladınız?
Kanal D'nin sezon acılışı gecesi davetliydim. Barkovizyonda yeni dizilerin tanıtımı donuyordu. Kendimi perdede gorduğumde heyecanlanmış ve o anın buyusune kapılmıştım.

Sınırlarını zorlamayı seven bir oyuncu musunuz?
Sevdiğim bir işi yapıyorum. Amacım karakter oyuncusu olmak... Her işte olduğu gibi rolunu de inandıncı kılmak zorundasın. Benim icin onemli olan da bu. Normal yaşantımızın seyrinde neler yaşanıyorsa oyunculukta da oyle olması gerektiğine inanıyorum. Kendimi zorlamayı seviyorum.

Geri cevirdiğiniz icin pişman olduğunuz bir rol oldu mu?
Hayır, olmadı. Yer aldığım projeler acısından cok şanslı olduğuma inanıyorum. Calıştığım tum yapım şirketleriyle de her zaman ilişkilerim iyiydi. Onlan da her zaman bilerek ve isteyerek sectim. Bu konuda hislerime guveniyorum doğrusu.

Kucukken anneniz size en cok ne derdi? Neye dikkat etmenizi isterdi?
"Ne yaparsan yap, yeter ki ne yaptığını bilelim" derdi. Yani her zaman onlara karşı durust, samimi olmamı isterdi.

Son zamanlarda yaptığınız en iyi şey ne?
Kendimi dinlemek ve dinlenmek icin kısa sure de olsa tatile cıktım. Bence bu, son zamanlarda kendim icin yaptığım en iyi şeydi.

Size ne denmesinden hoşlanmıyorsunuz?
'Guzelim' ve 'kızım' gibi hitaplardan hic hoşlanmıyorum.

Bir oyuncuda olması gereken butun ozellikleri taşıyor musunuz?
Bir oyuncunun her şeyden once işini severek yapması lazım. Aksi takdirde cok zor bir duruma gelebilir. Bu meslekte en onemlisinin disiplin olduğuna inanıyorum, her işte olduğu gibi. Sete vaktinde gitmeyi ve bolum senaryosuna en iyi şekilde hazırlanmaya calışarak işimle ilgili kendi adıma en onemsediğim şeyleri yapıyorum. Ayrıca bir oyuncunun gorsel ve ruhsal olarak da kendine iyi bakması lazım.

Yaptığınız en buyuk cılgınlık ne?
Bunu burada paylaşmam en buyuk cılgınlık olur.

Posta Cumartesi