Doktorlar suprizlerle geliyor…

Leventin kendisine guvenmediğini acı bir şekilde oğrenen Ela,hic beklemediği bir suprizle karşılaşıyor ve teselliyi Zenan’da arıyor. Zenan ise bir yandan Ela ile ilgilenirken diğer yandan da aileler arasındaki catışmadan dolayı evlilik kararını yeniden gozden gecirmeye karar veriyor. Suat ise ailesini restini cekiyor ve Zenan ile evlilik planlarına hız veriyor. Ortaya cıkacak bir olay Suatla Zenanın ortak yonlerini keşfetmelerini sağlayacak ve onları evliliğe bir adım daha yaklaştıracaktır.

Levent’in aldığı istifa kararı hastaneye bomba gibi duşer. Bircok kişi Elayı suclarken, Ela’nın ise butun bu karmaşa icinde duşunduğu tek kişi Leventtir. Mert ise Ela’nın duştuğu duruma daha fazla dayanamaz ve Leventle konuşmaya gider. Levent yaptıklarından pişman olur ama Ela’nın yaşadıklarından dolayı kendisini affetmeyeceğini duşunmektedir. Leventin ise Ela’ya kendini affettirmek icin buyuk bir suprizi vardır.Ama Levente asıl supriz Ela’dan gelecektir. Butun bu suprizler ilişkilerine yeni bir boyut kazandırırken, ilişkilerini duzeltmelerine yetecek midir?

Hasan’a resti ceken Sevda geri adım atmıyor. Hasan ise hala kararsız. Sevdaya duyduğu hislerin ne olduğuna karar veremezken, en buyuk yardım Zeynep’ten geliyor. Zeynep ile Omer her gecen gun yakınlaşırken Zeynep’i Omer’i kaybetme korkusu sarıyor. Aşkları Omeri yaşatmaya yetecek mi?