Bize biraz kendinizden bahseder misiniz?
Bu soru nasıl cevaplanır ki... Hayatı seven , gulmeyi seven bir insanım. Durmaktan hoşlanmam her zaman hareket ve macera isterim hayatımda. Evde oturmak beni sıkar sokaklarda varolan hayata karışmak cok cezbeder beni.
Nasıl oyuncu olmaya karar verdiniz?
Cocukluk hayalimdi oyuncu olmak. Once danscı olmak istiyordum sonra oyuncu olmak istedim ve başka da birlşey istamadim

Hayaliniz canlandırmak istediğiniz bir rol var mı?
Her rol bana guzel yeter ki keyifli bir karakter olsun, oyuncaklı olsun

Şu rolu oynamak isterdim diyeceğiniz başkası tarafından canlandırılan bir rol var mı?
Hayır ozel bir rol yok acıkcası . Belki Marla Singer Fight Club

Geniş Aile ekibine katılma maceranız nasıl oldu?
Yeni sezon dizi goruşmeleri surerken bir gun telefon geldi ve ajansımdan ve Geniş Aile ekiplerine senin de katılmanı istiyorlar dediler. Hic Duşunmedim oncelikle Omer Uğur ile daha evvel “Zeliha’nın Gozleri” isimli dizide calışmıştık kendisini cok sever ve sayarım sonra Rasim Oztekin, Mine Teber, Fırat Tanış, İlker Ayrık, Bihter Dincel kısaca herkes diyelim o kadar yetenekli ve o kadar keyifle oynuyorlar ki , her zaman bu ekip cok eğlenceli diye duşunmuşumdur, nitekim de aynen oyle bir ekiple karşılaştım onlarla calışmak muthiş guzel

Geniş Aile cekimleri nasıl gidiyor? Cekimleri de en az dizi kadar eğlencelidir kuşkusuz.
Cok eğlenceli, bol kahkahalı ...
Bize dizideki karakterinizden bahseder misiniz nasıl biri?
Artık bahetmeme gerek yok bence seyirci zaten her hafta kendisiyle vakit geciriyor...
Dizideki karakterinizle gercek yaşamda ortak yonleriniz var mı?
Hayır pek yok...
Seyirci yeni karakterlere hemen alıştı. Sanki hep varmış gibi. Reytinglerde bu sezon yukselme var. Uğurlu geldi yeni karakterler. Ekip deki oyuncu arkadaşlarla aranız nasıl?
Herkesten bahsettim Azra’yı da bu soruya sakladım. Azra ile cok iyi anlaştık ilk tanıştığımız gun kaynaştık zaten o kadar tatlı bir insan ki onu sevmemek olmaz bence... Bu kadar samimi ve sıcak bir aile de (bizim set bir aile gercek anlamda da ) bulunmak ve calışmak tabi ki ekrana da yansıyor bence.. Mutluluğumuzu anlıyor ve goruyor izşeyici ...
Tanju, Sevim Mine Hanım Halil, Rasim, Ali ve Mustafa bey usta isimlerle calışmak nasıl bir duygu?
Hergun yeni bir şey oğreniyorum ve bence cok şanslıyım...
Cekimlerde senaryo dışında doğaclama oluyor mu? Oluyorsa neler mesela.?
Hayır senaryomuz cok guclu Cunet İnay cok keyifli yazıyor ,doğaclamaya gerek yok.
İnternet ile aranız nasıl? Facebook ve twiterınız var mı? Netdeki yorumları okuyor musunuz?
Twitter hesabım var Facebook ta var ama facebook sadece arkadaşlarıma acık. Yorumları zaman zaman okuyorum , ama takipcisi değilim cok da.
Hangi takımı tutuyorsunuz?
Galatasaray
Duyduğumuza gore hayvansever birisiniz. Sanırım bir kediniz var? Doğru mu? Biraz bahseder misiniz. İsmi nedir?
Evet Ashley adında duman grisi bir kedim var. Evimin neşesi o ama bu aralara cekimlerden yalnız kalıyor cok benim de aklım kalıyor onda. Cok uslu ve uysaldır. Sesi coıkmaz dunya tatlısıdır 12.12.2010 doğumlu daha bebek sayılır

Takip ettiğiniz severek izlediğiniz yerli veya yabancı diziler var mı? Varsa neler?
Yerli dizi Geniş Aile tabi ki, Behzat C ve Leyla ile Mecnun, Yabancı dizi Fringe, Desperate Housewives...
En sevdiğiniz film? Ve karakter? Sahne?
Enlerim cok yok hayatta ... Ama sevdiğim bir iki filmi soyleleyeyim, The Bridges of Madison County, Matrix serisi, Fight Club, All That Jazz, Esaretin Bedeli, cok cok varmış ben duruyorum...
En son okuduğunuz veya en beğendiğiniz kitap?
En son Hakan Gunday’ın Az isimli romanını okudum şiddetle tavsiye ederim...
Batıl inancınız var mı? Uğurlu bir eşyanız veya sayınız var mı?
Hayır yok...
Geniş Aile’de en favori karakteriniz?
Hmmm bir duşuneyim,.... HEPSİ

Dizi veya film cekimlerinde unutamadığınız bir anı varsa paylaşabilir misiniz?
Hepsi unutulmaz ve hepsi gizli ve ozel

Oyunculukta veya ilerde başka dalda Hedeflediğiniz bir plan var mı? Yonetmenlik veya senaristlik olur.
Bir kitap projem var icine fotoğraflarım da olacak şimdilik bu kadar ipucu veriyorum ama daha zamanı var.
Oynadığınız diziyi izlerken nasıl hissediyorsunuz?
İlk zamanlar zor oluyoru ama şimdi alıştım, genelde hep izlerken ah bak şoyle de yapabilirmişim şurası ah bak burası diye hayıflanırım. Zaten eğer kendinizi mukemmel buluyorsanız hemen bu işi bırakmalısınız.
Oyuncu olmak isteyen genclere onereceğiniz soyleyeceğiniz bir şey var mı?
Bol bol okumalarını oneririm ve iyi duşumelerini bu iş dunyaın hem en keyifli hem de en zor işidir. Eğer akıllarında ya oyuncu olucam ya da reklamcı gibi alternatif duşunenler varsa bu işten hemen vazgecsin derim ben.
Son olarak dizi hakkında birkac tuyo oğrenebilir miyiz? Seyircilere soylemek istediğiniz bir şey var mı?
Asla soylemem yokda tadı kacar filmi izlemeden sonunu bilmek ollur mu hic ?
Bizi kırmayarak roportaj gercekleştirdiğiniz icin teşekkur ederiz.