İlk başları herşey cok guzel gidiyordu.Genco'nun gercekleri soyleyeceğini duyunca cok sevinmiştim.Ejder'in yeni hali bence cok super oldu yakıştı Gelelim Cuneyt'e bir insan bu kadar da kotu olabilir mi ya. Adamın şerefsizlikte ustune yok. Duş odalarına kamera yerleştirdi :S Eee gelelim son bolume. Tarkan'ın yaptığı şerefsizliklerde bitmiyor tabiki. Gercek goruntu ile duş odasında cekilen goruntuleri değiştirerek işi kotu yola surmeyi başardılar. Genco icin cok uzuldum acıkcası.Necati , Yalova'da adamı Burhan ile ne işler karıştırıyor acaba bir tahminim yok.

Gelecek bolum tahminime gelicek olursak ; Genco tabiki nezarete duşecek. Durumu oğrenen Pınar ve İlke , gercekleri izah etip bunları bi komplo olduğunu soylerseler de kimsenin inanmayacağından eminim. Ama mahalle muhtarı olarak Sefa abi birşeyler izah ederse durum değişebilir gibime geliyor. Herkes Genco'nun ve diğerlerinin nasıl biri olduğunu biliyor.İleriki bolumlerimiz iyice karışıcak. Yalnız Genco , bunları yapanların kim olduğunu oğrenirse , gerci biliyordur zaten. Neler yapar artık bilmiyorum. Benim istediğim artık şu Cuneyt şerefsizinin yaptığı tum pisliklerin ortaya cıkması.Benden bu kadar arkadaşlar