Galip Derviş,Monk'un cakmasına benziyor.Hem de cok! Monk'un daha guzel olduğunu varsaysak bile,Galip Derviş'te izlenmeye değer.Ben sonunu tahmin edebiliyorum ,ayrıca Engin Gunaydın'a bu rol cok yakışmış,hani asıl Monk'tan daha iyi,zaten onda bir obsesif tip vardı ,belki o cıkmıştır acığa...
Guzel Cirkin,7.bolum neydi allah aşkına,5-6 opuşme sahnesi,o son sahnede başka bişey sandım bir insanın reyting icin neler yaptığına bakalım.Bu film tutara benzese de ergenler icin olmayacak.Daha yedinci bolumden boyle olmasın,yani en az bi on iki on uc bolum olsa baride.Yoksa yirminci bolumdekileri siz duşunursunuz peki filmin yapımcılığı,guzel olmuş.İlker İnanoğlundan beklenir boyle guzel yapımlar,Allah rahmet eylesin Turker İnanoğlu'da oyleydi fakat bu filmde Ali Sunal'ı madara etmişler,acıkca belli.Suni teneffus ve kalp masajı bilmeyen polis olmaz,biraz abartmışlar onun haricinde ilk bolumler guzeldi ,Ayrıca bahsi gecen "Cirkin" Ali Sunal mı?,sacma kacmış hele "Naz Elmas"'a "Guzel" koymak bilemeyiz,belki gonlu guzeldir ,bilmiyorum yani ne diyeyim...