Olay, Kucuk Saray Caddesi uzerinde bulunan bir pide lahmacun salonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye gore gectiğimiz perşembe gunu iş yerini acan Ali İhsan Adalı, daha sonra arka kısma gecerek calışmalarına başladı. Bu sırada dışarıdan gecen bir kişi dukkanda kimsenin olmadığını gorunce iceri girdi. Once cekmeceleri karıştıran şahıs cekmecelerde bir şey bulamayınca etrafına bakındı. Askıda asılı olan canta gorun şahıs, cantayı koluna takarak dukkandan cıktı.
[h=3]Kameralara saniye saniye yansıdı[/h] İceri giren şupheli, icinde bin 550 euro ile yaklaşık 10 bin TL bulunan cantayı koluna takıp cıktı. Bu anlar ise iş yeri guvenlik kamerasına anbean yansıdı. Goruntulerde kişinin iceri girdiği, cekmeceleri karıştırdığı ve daha sonra asılı olan para dolu cantayı calıp, hicbir şey olmamış gibi koluna takıp gittiği goruluyor.
[h=3]"İcinde bin 550 euro ve 10 bin lira parayla kayıplara karışıyor"[/h] İşini bitirdikten sonra cantanın olmadığını goren ve hemen polise haber veren Ali İhsan Adalı o anları anlatarak, "Sabah saat 08.30 ile 09.00 arası dukkana geldim. Dukkanı acıp cantamı astım, sonra iceriye girdim malzeme hazırlamak icin. Zannedersem saat 9.30 civarı, şahsın biri iceriye giriyor ilk başta kasayı acıyor kasada bir şey olmadığını gorunce cantayı alıyor. İcinde bin 550 euro ve 10 bin lira parayla kayıplara karışıyor. Elimizde kamera kayıtları da bulunuyor. Şahsı tanımıyoruz daha once hic gormedik" dedi.
Polis ekipleri canta dolusu parayı calıp kayıplara karışan kişinin bulunması icin calışma başlattı.
Vedat Bayraktar
Fatih'te restorana giren hırsız para dolu cantayı boyle caldı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Fatih'te restorana giren hırsız para dolu cantayı boyle caldı