Merehaba arkaşalar ..bi babaannem var ..85 yaşında 6 yaşından bu yana 1 vakit değil tek rekat bile namaz gecirmemiş,kuran-ı kerim desen 6 yaşından bu yana ….gece kuşluk namazları(her gece) ve vakit namazlarının ardın dan da ..belki kabul olmamıştır diye kıldığı namazları kaza eder …ve hicbirzaman namazını gecirmez(yani ezan okunur okunmaz kılar) olurumde bırclu giderim diye..
Gecenlerde hastalandı ve hastaneye yatırmak zorunda kaldık.yatsı namazınıda kılmamıştı…acil kan takılmasını soyledi doktor..ama istemedi ..yatsın namazını kılmadan bana bişey yapmayın diyordu ama dinleyen nerde ..(hemşireleri bilirsiniz direkt takarlar yani) haklıydılar ama takılması lazımdı..gozlerim doldu hemşireye yalvarıyordu ..yavrum nolur bi abdest alayımda kılayım sonra takarsınız ama hemşire duymuyordu bile..sonra serum takıldı ..o halde ettiği dua: ALLAHIM sen biliyorsun halibi kabul eyle YARABBİ…teyemmumle abdest aldı ve oturarak namaz kıldı…sonra da eli kolu kan icinde kaldı..serumun iğnesi elini kanattı….neyse şimdi cok iyi ALLAHA şukur..

Ben derim arada bir nene sen daha neyi kaza ediyorsun kaza edecek namazın mı var …hemen amannn oğlum olurmu kabul olmadıysa der..ve her gece ağlar ALLAHIM BANA VE TUM MUSLUMANLARA CEHENNEMİNİ GOSTERME..ben dedim nene sen cennetliksin korkma … inşallah dedi ve benim gibi gunahkar mı cennetlik oğlum..

Bende dedim..nene eğer sen cehenneme gidersen ben cehennemin dibinden cıkamam…

Anlatmak istedim……teşekkurler