Mu'minlere selam olsun. İslam batıl rantcıların en buyuk korkusudur.

Gunumuzde dinden uzak yaşamanın sebep olduğu bir takım hastalıklar psikolojik sorun diye yine bilimsel olarak soylendi. Psikolog isimli kuruluşlara yonlendirmeler yapıldı ama kimsenin sonucları sorgulama şansı yoktu cunku mahallede bilim adamı yok. Peki dunya da olan her bir şeyi nasıl bilecektir insan? Doğrusu Allah bize şans tanımadı mı?

Bilim icin adamlar yapıyor anlayışı , adamlar uzaya bile gitti derler ya iyide o zaman neden her yerde baz istasyonu var o olmadan telefon cekmiyor ? Her şey uzayda değil hava ve su ve toprak(yer cekimi) burada dolayısıyla tuketiciler ve ele gecirilmesi gereken topraklar da. Elbette en iyi bilen Allah'tır yoksa ulkeler devasa para cıkışlarını nasıl izah ederler..

Kur'an-ı Kerim'de "Allah'ın kalplerindeki hastalığı inancsızlıktan dolayı Allah'ın arttırması" olarak gecen kontrolsuzlukler ve sinir hastalıkları vardır. Kur'an-ı Kerim 'in Turkcesi de okuyup anlamak isteyenler icindir. Elbette Kur'an-ı Kerim'de daha nice ibretler var.

38. Yeryuzunde yuruyen hayvanlar ve (gokyuzunde) iki kanadıyla ucan kuşlardan ne varsa hepsi ancak sizin gibi topluluklardır. Biz o kitapta hicbir şeyi eksik bırakmadık. Nihayet (hepsi) toplanıp Rablerinin huzuruna getirilecekler.

2009 verilerine gore psikoloji uzmanı olan kişiler 150-200 tl yi bir seans denilen surede (1 saatte) kazandıklarını okudum, hatta kimisi unune gore daha da cok kazanabiliyormuş. (Unlulerin gittiği)

Ben şimdi bu konuyu hazırlarken bircok kişinin ekmeğine mi mani oluyorum elbette hayır. Onlar bir kişiye Kur'an-ı Kerim'i doğru yolu oğutlerse o kişi bir daha oraya gitmezdi. Bununla da sınırlı kalmazdı oraya gidenler gitgide gunden gune azalırdı ve yaptığı oyalamacadan da olurdu.

Yaptıkları cok ahlaksızca bir davranıştır bana gore, ancak her işte bir hayır vardır. Allah'tan değilde kulundan yardım umanlar da boylece kaybetmektedirler. Herkes cezasını bulur Allah isterse.

Okullarda daha cocukken rehberlik dersi adı altında bunlar kişilere kakılmaktadır ve kişiler ilerde unvan sahibi olduklarında onların istedikleri yolda bocalamaktadırlar.

Gercekten cok ilginctir ki, bu psikolog denilen insanlar cozum uretirler ancak tam tamir yapmayan teknik servisten farksızdırlar cunku asla Kur'an-ı Kerim'e yonlendirmezler. Butun sırlarınızı oğrenirler ve sizi af ederler kendilerince rahatlık verirler. İclerinde de misyonerler olabileceğinden de şupheliyim psikologların girdikleri yerde bu gibi misyonlar artış gostermektedir.